Smiley o apără pe Andreea Esca, după ce a avut COVID-19 și a fost pusă la zid de oamenii care nu cred în coronavirus: ”Nu e singura mea cunoștință personală care a avut COVID-19”

Publicat pe

Tot mai mulți oameni au ajuns să creadă că nu există COVID-19 și totul este o consipirație. Smiley nu a mai putut să stea indiferent și a luat atitudine, după ce Andreea Esca a confirmat că a fost infectată cu coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deranjat de faptul că românii au început să nu mai ia în serios acest virus, Smiley a transmis un mesaj dur pentru cei care îl urmăresc pe social media. Artistul a dezvăluit că, din păcate, prezentatoarea Știrilor ProTV nu este singura persoană pe care o știe că a fost infectată cu COVID-19.

Smiley este alături de Andreea Esca și știe prin ce greutăți a trecut din cauza noului coronavirus. Cântărețul transmite tututor să fie mai responsabili și să aibă grijă de sănătatea lor, pentru că niciodată nu se știe cum vor fi și ei infectați cu acest virus perfid.

'Observ un trend general de a nu crede in nimic, nici in COVID-19, nici in medici sau oameni, in stiinta sau in Dumnezeu. Poate putem, totusi, prin declaratia Andreei Esca, sa invatam sa avem mai multa grija de noi si sa ne ferim de boala, doar atat…
O cunosc si stiu prin ce a trecut. Din pacate nu e singura mea cunostinta personala care a avut COVID-19.
Boala asta exista si se raspandeste foarte usor.
Va rog sa aveti grija de voi cu responsabilitatea celor care stiti ca de sanatatea voastra depinde sanatatea tuturor. As vrea sa va mai rog sa nu ma puneti la zid pentru ca am exprimat o ingrijorare! Comentariile care nu incurajeaza grija fata de noi, cele care instiga la ura, cele defaimatoare, vor fi sterse. ❤️'
, a fost mesajul transmis de Smiley.

Citește și: Alex Dima, reacție dură după ce Andreea Esca a confirmat că a avut coronavirus: 'Terminați cu prostiile astea'

Andreea Esca a fost testată pozitiv cu coronavirus

Vedeta a povestit printre lacrimi prin ce a trecut ea și familia ei, povestind că soțul ei încă se află în spital, acolo unde medicii încearcă să îl ajute să își recupereze capacitatea pulmonară.

Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât și soțul meu și unul dintre copii și mulțumită lui Dumenzeu și medicii extraordinar suntem bine și avem un rezultat negativ toți trei.

Lucrurile au fost foarte ciudate, nu știu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție și primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu. Acea de două zile febră foarte mare pe care am asociat-o cu o problemă gastrică, ne-am gândit la o enterocolită, pentru că el de obicei la probleme cu stomacul făcea febră. Mi s-a părut ciudat că era a treia zi în care făcea febră mare aproape de 40 de grade‘, au fost primele declarații făcute de Andreea Esca.

Smiley o apără pe Andreea Esca, după ce a avut COVID-19 și a fost pusă la zid de oamenii care nu cred în coronavirus: 'Nu e singura mea cunoștință personală care a avut COVID-19'Smiley o apără pe Andreea Esca, după ce a avut COVID-19 și a fost pusă la zid de oamenii care nu cred în coronavirus: 'Nu e singura mea cunoștință personală care a avut COVID-19'

Citeșt și: Transfuzia cu plasmă autoimună, tratamentul cu care soțul Andreei Esca a fost salvat. Alexandre Eram a făcut cea mai gravă formă de coronavirus: 'Cred că așa arată iadul'

FOTO: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter