Michael K. Williams, actorul din „The Wire”, a fost găsit mort în propria casă. Avea 54 de ani

Publicat pe

Michael K. Williams a fost găsit mort în apartamentul său din Brooklyn.  Actorul din serialul „Cartelul crimelor' („The Wire') avea doar 54 de ani. Evenimentul tragic a avut loc luni, 6 septembrie. O legii au deschis o anchetă, iar medicul legist urmează să stabilească cauza decesului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Michael K. Williams, protagonistul serialului „Cartelul crimelor' („The Wire'), produs de HBO, a fost găsit mort în propriul lui apartament din Brooklyn, luni, 6 septembrie. Acesta avea doar 54 de ani. Poliția s-a deplasat la fața locului în jurul orei locale 14:00, după ce o rudă de-ale lui Michael K. Williams a sunat la numărul de urgență, potrivit ABC News. Familia actorului a confirmat vestea tragică a morții lui Michael K. Williams și a cerut să-i fie respectată intimitatea în aceste momente grele.

Michael K. Williams, actorul din „The Wire', a fost găsit mort în propria casă. Avea 54 de aniMichael K. Williams, actorul din „The Wire', a fost găsit mort în propria casă. Avea 54 de ani

În cazul morții lui Michael K. Williams, oamenii legii au deschis o anchetă. Medicul legist va stabili care a fost cauza decesului. Deja au apărut speculații, care nu au fost confirmate oficial, potrivit cărora Michael K. Williams a murit din cauza unei supradoze. În apartamentul lui ar fi fost găsite accesorii pentru consumul de droguri. În plus, Michael K. Williams n-a ascuns faptul că s-a confruntat cu dependența de substanțe interzise, după cum notează BBC, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Cine sunt și cu ce se ocupă cei trei băieți ai regretatului Ion Caramitru

Citește și: Ce omagiu îi aduce Ovidiu Lipan Țăndărică lui Ivan Patzaichin:„Nu a arătat niciodată nici cea mai mică durere'

Citește și: Bianca Brad, la un pas de moarte în urma unui accident stupid:„Nu mai intra niciun strop de aer!'

Citește și: Jador, mărturisiri surprinzătoare despre relația neîmplinită cu Simina Loica:„Am suferit…'

Michael K. Williams a fost găsit mort în apartamentul lui

Vestea că Michael K Williams a fost găsit mort în apartamentul lui i-a îndurerat și pe colegii lui de breaslă. Aceștiau și-au exprimat regretul prin intermediul mai multor mesaje publicate pe rețelele sociale.

Să lucrez cu el a fost unul dintre cele mai mari privilegii din cariera mea (…) Dacă era o scenă de film, ar fi fost cel mai bun. Punct', a scris Edward Norton pe contul de Twitter.

Este sfâșietor să afli așa ceva. Am pierdut un talent enorm în Michael K. Williams', a scris actorul George Takei din „Star Trek' pe pagina de Twitter.

De asemenea, rețeaua de televiziune HBO s-a declarat „devastată' de vestea morții actorului.

Suntem devastați de vestea decesului lui Michael Kenneth Williams, membru al familiei HBO de peste 20 de ani. În timp ce lumea este conștientă de talentele sale imense ca artist, noi îl știam pe Mihail ca pe un prieten drag, care a fost iubit de toți cei care au avut privilegiul de a lucra cu el. Transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei sale pentru pierderea incomensurabilă', este mesajul de pe pagina de Instagram a HBO.

Cine a fost Michael Williams

Michael K Williams a fost un actor care s-a bucurat de admirația multor oameni. Acesta a interpretat rolul lui Omar Little în serialul de succes „The Wire', produs de HBO și difuzat în perioada 2002 — 2008. De asemenea, el a mai interpretat și rolul lui Chalky White în serialul „ Boardwalk Empire' („Imperiul din Atlantic City'), difuzat între 2010 și 2014. Michael K. Williams era și protagonistul serialului „Cartelul crimelor' („The Wire').

Michael s-a născut la New York în 1966 și, la început, a fost dansator, după care și-a îndreptat pașii spre teatru și film. Michael K. Williams avea o cicatrice pe față pe care a căpătat-o în urma unei altercații dintr-un bar, pe când avea doar 25 de ani. cicatricea respectivă nu a fost o verigă slabă, ba din contră. Semnul l-a ajutat pe actor în cariera lui cinematografică.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter