Jador, mărturisiri surprinzătoare despre relația neîmplinită cu Simina Loica: „Am suferit...”

Publicat pe

Jador, despre relația cu Simina Loica. În cadrul unui interviu recent, Jador a făcut mai multe dezvăluiri despre fostele sale relații. Atunci când a venit vorba despre Simina Loica, cântărețul de manele a recunoscut că are mai multe regrete legate de fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Jador, despre relația cu Simina Loica. Simina și Jador s-au cunoscut la Puterea Dragostei și au fost împreună o perioadă scurtă. După ce s-au despărțit, artistul a compus mai multe manele în care își exprima durerea lăsată în urmă de ruptură.

Jador, despre relația cu Simina Loica

Jador, despre relația cu Simina Loica. Acum, el recunoaște că și-a fi dorit mai mult. „Am suferit după ea. Eram gelos rău. Tu îți imaginezi să pună altul mâna pe proprietatea ta? Fata aia e o fata foarte mișto, să știi..

Îmi pare că nu am cunoscut-o mai mult. Chiar îmi pare rău. Seamănă cel mai mult cu mine așa la temperament. Eram fiert! Sunt lucruri pe care nu poți să le spui.

Nu-ți imagina că a fost o iubire din aia nebună, a fost o iubire copilărească. Mi-aș fi dorit să o cunosc mai mult cum ea ca om', a declarat Jador, în cadrul emisiunii În Oglindă.

Citește și: Georgiana și Jador s-au împăcat, din nou! Tatăl artistului: „Au decis să schimbe puţin strategia'

Citește și: Jador suferă enorm după Georgiana, dar nu mai vrea să se împace cu ea!’O iubesc nespus, dar…’

Citește și: Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei, Florin, că e însărcinată:

Citește și: Marina Voica s-a certat cu asistenta de pe Salvare înainte să fie internată

Ce l-ar fi deranjat cel mai tare pe Jador la Ella

După ce și-a spus oful legat de relația neîmplinită cu Simina Loica, Jador a vorbit și despre Ella, o altă iubită pe care a cunoscut-o la Puterea Dragostei și care acum, spune el, îi vorbește de rău pentru că încă îl mai iubește.

„A urmat Ella. Mi-a plăcut fizic, psihic nu îmi place, am cunoscut-o..Nu e genul meu de femeie. Am sunat-o. Știu că vorbește urât peste tot de mine, asta pentru că ea e încă îndrăgostită, pentru că are sentimente.

Eu nu o condamn, dar nu e genul meu. Am încercat să o cunosc mai mult. A făcut o glumă la adresa mea care nu-și avea loc.. Fata asta nu e prea ieșită în lume și nu prea știe. De fapt, nu e cine cred eu că e. E o fată mișto, are un suflet mișto. E caldă, are multe calități', a mai spus Jador.

Jador își dorește să fie tată

Jador se vede tată în viitorul apropiat, însă acum spune că nu are timp pentru a-și întemeia o familie, fiind focusat pe carieră.

„Nu știu dacă am timp să am un copil în perioada asta. N-am timp, dar îmi doresc foarte mult, dar cu siguranță voi fi cel mai bun din lume. O să-l iubesc cel mai mult!', a spus Jador pe rețelele de socializare.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter