Mihai Bobonete, mesaj emoționant pentru soția lui, la împlinirea a 10 ani de la cununie: ”Te iubesc”

Publicat pe

Râzi cu lacrimi atunci când îl vezi în serialul 'Las Fierbinți' de la ProTV sau atunci când este pe scenă la stand up, dar nici nu ai fi bănuit ce latură sensibilă are Mihai Bobonete. Actorul și soția lui au împlinit 10 ani de la cununia civilă.

Nici nu am fi crezut că Mihai Bobonete este atât de profund în declarații de dragoste. Actorul din Las Fierbinți este căsătorit de 10 ani cu Cătălina, iar împreună au doi copii. Mihai Bobonete a cunoscut-o pe mama copiilor lui în urmă cu 24 de ani, iar de atunci sunt de nedespărțit. Primul lor dans a avut loc în cantina internatului, după mărturisirile actorului.

'La 10 ani de la Cununie, la doi copii minunati de atunci incoace si la 24 de ani de cand am dansat primul nostru blues in cantina internatului… Cu inima deschisa ca sa mi se vada tot sufletul meu de dromader, iti spun sincer ca Te iubesc mai mult ca niciodata si pana cand moartea ne va desparti', a scris Mihai Bobonete pe una dintre rețelele de socializare.

Deși este foarte ocupat, Mihai Bobonete știe cum să își împartă timpul astfel încât să fie alături și de familie, dar să fie și la filmări și spectacole. „E timp pentru toate lucrurile care te bucură, trebuie doar să nu depășești o limită. Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro. Pescuitul, pentru mine, e liniștea care îmi încarcă bateriile și mă menține bun și visător, soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare data', a declarat actorul pentru Libertatea.

FOTO: Facebook

Mihai Bobonete, mesaj emoționant pentru soția lui, la împlinirea a 10 ani de la cununie: 'Te iubesc'Mihai Bobonete, mesaj emoționant pentru soția lui, la împlinirea a 10 ani de la cununie: 'Te iubesc'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter