Lavinia Pârva și Ștefan Bănică pregătesc botezul băiețelului lor. Organizează în detaliu evenimentul

Publicat pe

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică se pregătesc intens pentru botezil băiețelului lor. Cei doi fericiți părinți organizează totul în detaliu cu ajutorul unor specialiști. Vor tot ce e emai bun!

În urmă cu aproximativ 4 luni de zile, Lavinia Pârva a născut un băiețel, primul ei copil. L-a adus pe lume la un spital din București, în mare secret, departe de ochii curioșirlor sau ai presei. Iată că timpul a trecut rapid, iar ea se pregătește de botez. Ștefan Bănică este alături de ea.

Conform Cancan, zilele trecute Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au mers în unul dintre exclusivistele localuri din zona de nord a Capitalei, acolo unde ar fi hotărât să organizeze petrecerea de celebrare a botezului fiului lor, Alexandru. Se pare că cei doi au analizat meniul de cinci stele. Timp de câteva ceasuri, artistul și soția lui au discutat și au degustat mai multe preparate culinare. Vor să organizeze un eveniment perfect!

Lavinia Pîrva a dezvăluit cum este Ștefan Bănică în rolul de tătic: „Este îndrăgosit peste cap de el’

Lavinia Pîrva are o strălucire aparte, iar sclipirea din ochii ei dovedește că este mai fericită ca niciodată în această postură. Invitată la Vorbește lumea, artista a povestit despre maternitate și despre perioada de acomodare cu cel mic, pe care, a recunoscut ea, nu prea se îndură să îl lase singur prea mult timp acasă.

În ceea ce privește relația lui Ștefan Bănică cu fiul său, Alexandru, Lavinia a povestit că „tăticul este foarte cool, Ștefan este un tată foarte cool. Este îndrăgosit peste cap de el .

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică pregătesc botezul băiețelului lor. Organizează în detaliu evenimentulLavinia Pârva și Ștefan Bănică pregătesc botezul băiețelului lor. Organizează în detaliu evenimentul

Lavinia Pârva și-a cumpărat apartament de lux în București. Cântăreața a investit zeci de mii de euro

A investit zeci de mii de euro într-o nouă locuință. Lavinia Pârva și-a cumpărat un apartament pe care l-a prezentat în direct, la Teo Show. Casa are mai multe încăperi și este situață într-o zonă bună din Capitală.

„Oaza mea de liniște, e foarte nouă, achiziționată de curând. E un bloc foarte spectaculos, pe care eu l-am căutat mult. Voiam să luăm un apartament, poate pentru părinții mei de la Timișoara, să fie. Are o energie foarte bună. Eu mă simt bine aici, îmi dă o stare de liniște. E o zonă foarte bună, eu locuiesc foarte aproape', a spus Lavinia Pîrva într-un interviu în exclusivitate pentru Teo Show.

Se pare că vedeta nu va locui acolo, apartamentul s-a gândit să îl cumpere pentru părinții ei care acum stau în Timișoara. Ea locuiește alături de Ștefan Bănică și fiul lor.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter