Mihai Mitoșeru, de urgență la spital! Prezentatorul TV a ajuns direct în operație, după ce a fost la un pas de moarte

Publicat pe

Mihai Mitoșeru trece prin momente extrem de dificile. Prezentatorul TV a mers la un simplu consult și a ajuns să fie băgat de urgență în operație. Medicii i-au spus că a fost la un pas de moarte!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mihai Mitoșeru s-a prezentat pentru un simplu control la spital, însă a ajuns direct pe masa de operație, întrucât s-ar fi supus la niște riscuri mai mari decât și-ar fi închipuit.

Varicele i-au ridicat probleme serioase, iar când s-a prezentat la control, medicii i-ar fi spus că a fost la un pas de moarte. Drept urmare, s-a luat decizia de a-l opera de urgență, astfel încât să se înlăture orice problemă ulterioară.

Citește și: Anda Adam pune punct speculațiilor despre divorț. Artista dă cărțile pe față despre căsnicia cu Sorin:'Nu am depus actele la notar' | EXCLUSIV

Conform surselor Spynews.ro, prezentatorul trece prin clipe teribile, fiind destul de speriat, mai ales după ce specialiștii i-au spus despre riscul ridicat de deces.

Mihai Mitoșeru nu este străin de problemele cu care se confruntă acum, dat fiind și că fostul socru a suferit de boala varicelor, aceasta fiind și una dintre cauzele decesului.

Citește și: Șerban Copoț, tată pentru a treia oară. Vedeta a dezvăluit și sexul bebelușului:'Iubita mea soție…'

Mihai Mitoșeru, de urgență la spital! Prezentatorul TV a ajuns direct în operație, după ce a fost la un pas de moarteMihai Mitoșeru, de urgență la spital! Prezentatorul TV a ajuns direct în operație, după ce a fost la un pas de moarte

Sursa foto: Facebook

Citește și: Fuego, răspuns dur pentru haterii care îl ironizează:„Mi-e milă de felul acesta josnic și lipsit de demnitate de a trăi existența!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter