Anda Adam pune punct speculațiilor despre divorț. Artista dă cărțile pe față despre căsnicia cu Sorin: ”Nu am depus actele la notar” | EXCLUSIV

Publicat pe de Diana Stamen

În ultima perioadă s-a vorbit mult pe seama unui divorț între Anda Adam și Sorin Niculescu, tatăl fetiței sale. S-a spus că au depus actele la notar, că au renunțat la a mai forma un cuplu și că mai locuiesc împreună doar de dragul copilului, dar iată care este adevărul spus chiar de artistă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce au apărut zvonuri că Anda Adam și Sorin Niculescu au ajuns la divorț, artista a decis să dea cărțile pe față și să facă lumină în această situație. Speculațiile nu s-au oprit aici, ci s-a scris că cei doi deja au stabilit detalii legate de pensia alimentară a micuței Evelyn.

Contactată telefonic, Anda Adam a infirmat informațiile apărute recent în presă și a declarat că nu există niciun divorț și nu a depus actele la notar. Vedeta ne-a declarat că familia lor este bine și că se concentrează foarte mult pe carieră și pe creșterea fetiței sale.

'Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, doamne ferește. Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelyn, vobesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea', ne-a declarat Anda Adam în exclusivitate.

Într-adevăr cei doi nu s-au mai afișat atât de mult împreună în ultima perioadă, însă probabil preferă să fie discreți în ceea ce privește căsnicia lor. Anda Adam și Sorin Nicolescu au renunțat la verighete, nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, dar nici vorbă despre divorț.

Citește și: Dieta Nalep cu care Anda Adam a slăbit 12 kilograme. Poți mânca absolut tot ce vrei, cu o singură condiție

Anda Adam pune punct speculațiilor despre divorț. Artista dă cărțile pe față despre căsnicia cu Sorin: 'Nu am depus actele la notar' | EXCLUSIVAnda Adam pune punct speculațiilor despre divorț. Artista dă cărțile pe față despre căsnicia cu Sorin: 'Nu am depus actele la notar' | EXCLUSIV

FOTO: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter