Scandalul pe moștenire dintre Brigitte Pastramă și fiul ei capătă amploare: "Tatăl meu ar fi avut o asigurare de viață de 800.000 de dolari. Eram dispus să fac ocolul pământului pentru asta"

Publicat pe

Noi detalii ies la iveală în scandalul imens pornit între Brigitte Pastramă și fiul ei pentru moștenire. Acum, au apărut informații cum că Octavian Sfăt și-ar fi făcut o asigurare de viață înainte să moară, iar după ce s-a interesat pe acest subiect, Robert lămurește că ar fi vorba despre mulți bani la mijloc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Moștenirea pe care Robert Sfăt ar urma să o primească s-ar ridica la o sumă de aproape 1 milion de dolari în cazul în care tatăl său ar fi lăsat o asigurare de viață înainte să moară. Numai că, momentan, nici fiul lui Brigitte Pastramă nu a aflat prea multe informații, dar este dispus să afle tot adevărul pentru a-și încasa banii care i se cuvin.

„Nu știam până ieri nimic despre asta, lucru care m-a uimit destul de tare. Am luat legătura cu prieteni de-ai tatălui meu, care îmi spun că asigurarea despre care nu știam că există ar fi în jurul a 800.000 de dolari. Nu știu sigur dacă s-a finalizat și din câte am înțeles cu câteva săptămâni înainte să moară a avut chiar tendința de a schimba tutorele meu, doar că nu știu cine este și asta va trebui să aflăm”, a declarat Robert Sfăt la Xtra Night Show.

Citește și: Sunt împreună de trei ani, dar Gina Pistol vine doar în vizită la Smiley.Cei doi nu locuiesc împreună

Robert Sfăt: „Mama mi-a zis că am devenit coproprietari de casă”

De asemenea, s-a mai vorbit și de o altă proprietate care ar fi aparținut bunicilor lui Robert Sfăt, iar fiul lui Brigitte a ținut să lămurească și care sunt informațiile pe care le deține la acest moment despre acest subiect: „Am auzit, dar negru pe alb nu am nimic concret, dar am auzit că părinții tatălui meu au avut încă o proprietate, acum nu știu dacă era pe numele lor sau închiriată. Trebuie să caut undeva într-o arhivă și o să găsesc până la urmă toate aceste informații. Momentan nu știu. Eu știu că, la un moment dat, m-am întâlnit cu mama la 10 ani și a venit la mine și mi-a zis cu un zâmbet pe față ‘hei, felicitări. Astăzi am devenit co-proprietari la o casă în Dumbrăvița. Am dat mâna cu ea și după nu am mai văzut-o o perioadă lungă până să mă mut la București”.

Citește și:Brigitte Pastramă vrea să se împace cu fiul ei. Ce condiții trebuie să îndeplinească Robert Sfăt pentru a fi primit în familie:'Îi dau toate cheile de la toate afacerile mele'

Robert Sfăt: „Pe mama o să o judec eu înainte de toate”

Robert Sfăt a vorbit și despre până unde este dispus să meargă pentru a recupera ceea ce îi aparține: „Până acum am de mers până la Arad și înapoi, dar eram dispus să merg să fac și ocolul pământului pentru asta”.

Cu toate acestea, momentan Robert Sfăt nu are de gând să-și dea în judecată mama, cel puțin nu înainte de a se documenta temeinic și se afla toate detaliile necesare: „Am de gând să mă documentez foarte bine înainte să dau pe cineva în judecată. Pe mama o să o judec eu înainte de toate și apoi o să mă gândesc mai bine dacă vreau să ajungem la judecător”.

Citește și: Ce mult au crescut și ce frumoși sunt copiii Christinei Aguilera! Imaginile cu ei au cucerit internetul:„Îmi place la nebunie să fiu mamă'

Scandalul pe moștenire dintre Brigitte Pastramă și fiul ei capătă amploare: "Tatăl meu ar fi avut o asigurare de viață de 800.000 de dolari. Eram dispus să fac ocolul pământului pentru asta"Scandalul pe moștenire dintre Brigitte Pastramă și fiul ei capătă amploare: "Tatăl meu ar fi avut o asigurare de viață de 800.000 de dolari. Eram dispus să fac ocolul pământului pentru asta"

Sursa foto: Facebook, Captura Antena 1

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter