Sunt împreună de trei ani, dar Gina Pistol vine doar în vizită la Smiley. Cei doi nu locuiesc împreună

Publicat pe

Mult timp Gina Pistol și Smiley și-au ținut relația ascunsă de ochii curioșilor, iar recent au recunoscut că formează un cuplu. Cei doi sunt împreună de trei ani, dar locuiesc separat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Extrem de discreți în ceea ce privește relația lor, Gina Pistol și Smiley abia dacă se afișează împreună. Surprinzător, cei doi s-au afișat împreună în perioada de carantină și nu au mai ținut cont de nimic. Deși mulți ar fi crezut că cei doi locuiesc împreună, se pare că celebrul cuplu din showbiz-ul românesc nu împart aceeași casă decât ocazional, potrivit Cancan.

Se pare că Gina Pistol face naveta între casa ei din Pipera și casa lui Smiley din Cernica. Prezentatoarea de la Antena 1 merge acasă la artist doar când acesta nu are treabă, iar când iubitul ei nu se află acasă, vedeta se întoarce în Pipera.

Citește și: După trei ani împreună, Gina Pistol și Smiley sunt pregătiți de nuntă. Iată inelul de logodnă pe care îl poartă pe deget prezentatoarea Asia Express!

„Gina fost lângă mine în toată această perioadă'

Dacă pe mulți declanșarea pandemiei de coronavirus, cu tot cu izolare, i-a făcut să devină mai anxioși, la tine pe Instagram a fost veselie mare. Cel puțin, asta răzbate din poze. Cum ai ieșit din toată această perioadă fără precedent, a modificat ceva în tine?

A fost veselie, recunosc, dar a fost și melancolie uneori, pentru că a fost o perioadă plină de necunoscut la care toți ne-am uitat cu teamă și neîncredere. Nu am avut, însă, niciun motiv de tristețe, Doamne ajută!, suntem sănătoși cu toții, fiecare dintre cei pe care îi iubesc a trecut cu bine peste perioada asta. A fost tare că perioada de după întoarcerea din America am petrecut-o cu doi dintre colegii și prietenii mei de la Ha și a fost ca o tabără băiețească în care am făcut muzică, ne-am jucat FIFA, am mai făcut câte un grătar, am mai cântat.

A fost tare, mai ales că apoi a început „genul programului: romance, pentru că, după izolarea cu băieții, fiecare a plecat la casa lui și am stat cu Gina. Fiecare zi a avut farmecul, bucuria și descoperirile ei în suflet și în casă. Mă bucur că a răzbătut starea mea de spirit pe Insta, am făcut și live-uri pe YouTube, am postat mai des, am vorbit mai des cu oamenii, chiar am făcut lucruri pe care mi le doream de mult.  

Am observat că și Gina apare în live-urile tale, ceea ce pentru o persoană extrem de rezervată din fire trebuie să fie destul de intens. Ai emoții când apare alături de tine în live-uri?

Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea. Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note. (zâmbește) Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu. 

Sunt împreună de trei ani, dar Gina Pistol vine doar în vizită la Smiley. Cei doi nu locuiesc împreunăSunt împreună de trei ani, dar Gina Pistol vine doar în vizită la Smiley. Cei doi nu locuiesc împreună

Citește și: Smiley s-a ținut de promisiune și a mers în vizită la părinții și bunica lui, împreună cu Gina Pistol: „Ce zi minunată!'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter