Mirela Vaida, primele declarații despre "scandalul Vulpița" de la Acces Direct: "Telespectatorii țin în viață povestea! Să lăsăm falsa pudoare!"

Publicat pe

„Acces Direct” a fost lider de audiență pentru a patra săptămână consecutiv. Mirela Vaida reacționează prompt și menționează că, pe cât de hulită este această emisiune, pe atât de urmărită este, fapt confirmat de statistici.

Mirela Vaida, primele declarații despre "scandalul Vulpița" de la Acces Direct: "Telespectatorii țin în viață povestea! Să lăsăm falsa pudoare!"Mirela Vaida, primele declarații despre "scandalul Vulpița" de la Acces Direct: "Telespectatorii țin în viață povestea! Să lăsăm falsa pudoare!"

Cifrele spun totul, iar emisiunea „Acces Direct” a fost, din nou, lider de audiență. Cu toate că mulți nu recunosc că o urmăresc și tot mai mulți critică apariția Vulpiței în cadrul emisiunii, cifrele arată o cu totul altă realitate.

„Cum ar zice un vecin: ‘Păi, ce-am făcut, mă, nene, mă… Iar ne-am uitat?? ‘ Iar am fost lideri de audiență? E de-a ‘râsu-plânsu’! E clar că ne așteaptă încă o săptămâna cu ‘Vulpița’! Este incredibil căt de mediatizată și de hulită, dar și de urmărită, este această emisiune cu cele două personaje: Veronica, zisă Vulpița, și Viorel! Totul a pornit de la o alarmă falsă: un presupus viol dovedit a fi un ‘amantlâc în serie’. Telenovela a început! Restul a venit de la sine!”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Citește și: Poezia scrisă de Flick pentru Mirela Vaida.'O săptămână cu vulpiţa şi şi-a luat vilă domniţa'

Prezentatoarea susține că nici ea nu și-a dat seama până la acest moment motivul pentru care aceste personaje, Vulpița și Viorel, au frapat publicul, cert este că numele acestora stau pe buzele tuturor. Toată lumea comentează cazul și urmărește cu sufletul la gură ce anume se mai întâmplă în relația dintre cei doi.

„Nu am înteles nici până azi de ce aceste personaje au electrizat publicul, de ce au devenit un ‘caz national’, comentat de toată lumea! E clar că, dacă de mai bine de o lună, peste 2 milioane de telespectatori, uneori chiar 3 milioane, privesc cu sufletul la gură această poveste, ea va continua! Eu nu pot decât să le mulțumesc telespectatorilor că au înțeles că povestea trebuie privită în ansamblul ei. Este povestea reala de viață a unui cuplu din cel mai sărac județ al UE, fără educație și fără loc de munca, asistat social, dar care se confruntă cu probleme de familie, des întalnite și la case mai mari!”, a mai spus Mirela Vaida.

Citește și: Cu cine s-a iubit Mirela Vaida înainte să se mărite.Primul bărbat din viaţa ei este un artist celebru de la noi!

În egală măsură, prezentatoarea a subliniat ferm că acest caz nu este prezentat ca un exemplu demn de urmat, ci mai degrabă ca pe o realitate des întâlnită. Recunoaște că cei mici nu au ce învăța de aici, ci doar ar putea afla ce anume să nu facă și cum să nu acționeze mai departe în viață. Plus că, pe acest principiu, că nu ar mai trebui difuzat pentru a nu se mai uita copiii ar trebui să dispară știrile de la ora 5 sau alte informații despre infractori sau evenimente negative. Până la urmă, educația se face în familii și în școală, nu la televizor, arată Mirela Vaida, care este la rândul ei mamă.

„NU am prezentat și NU prezentam acest subiect ca pe un exemplu de urmat! Sub nicio formă!! Ci ca pe o realitate des întalnită, produs al societății românești sau, mai degrabă, ‘victimă’ a ei! Da, copiii NU AU CE ÎNVĂȚA de aici! Decât ce să facă pentru A NU ajunge în această situație! Dar copiii nu au ce învăța în general, de la tv! Altfel ar trebui să nu se mai difuzeze știrile de la ora 5, ar trebui să dispară toate canalele de știri care vorbesc despre cazul Dincă, despre infractori, pedofili, prostituție, trafic de persoane, corupție, luare de mită!! Educația se face în familie și la școală!”, a mai scris Mirela Vaida în aceeași postare.

Citește și: De nerecunoscut! Cum arăta Mirela Vaida la debutul în televiziune.Prezentatoarea 'Acces Direct' s-a schimbat mult în 15 ani

Mirela Vaida arată că telespectatorii sunt cei care țin în viață această poveste, având în vedere numărul covârșitor de telespectatori. Scopul oricărei emisiuni este interesul publicului, și cât timp această poveste va avea căutare se va difuza.

„Eu prezint acest caz și evoluția lui zilnică, într-un show tv, pe un post de televiziune comercial, care se autofinanțează, pentru că telespectatorii ȚIN ÎN VIAȚĂ, în număr atât de mare, această poveste!! De altfel, emisiunea Acces Direct s-a ocupat și se va ocupa mereu de cei mai defavorizați de soartă, de tarele societătii, încercând să îndrepe si să ajute, acolo unde îi stă în putere! Eu, ca prezentator de emisiuni zilnice, și noi, ca echipă, nu putem fi decât bucurosi că publicul, cel care are de ales între Antena 1 si alte posturi tv, sau între a se uita și a NU se mai uita la acest subiect, ne alege , zilnic, în numar atât de mare!!! Fără ipocrizie, acesta este scopul oricărei emisiuni tv: interesul publicului!! Atât timp cât un produs are cautare, el nu se va opri!!! E lege universală! Și să lăsăm falsa pudoare! M-am uitat acum pe YouTube. Stiți cine e în trending azi? Copilul de Aur, Culita Sterp, Florin Salam si Carmen de la Salciua… Deci… Asta ziceam și eu! Tre să plec la munca! Ne vedem la 5! Zi minunată!!!”, a conchis Mirela Vaida.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Ce face Mirela Vaida, înainte de a intra în direct cu telespectatorii Antena 1.Vedeta a făcut publică imaginea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter