Moartea milionarului Costi Dinescu, învăluită în mister și după rezultatele necropsiei! Catinca Roman: "Nu a luat el din propria inițiativă așa ceva"

Publicat pe

Moartea subită a milionarului Costi Dinescu este în continuare achetată de autorități, însă ridică mari semne de întrebare. Din păcate, nici măcar rezultatele necrospsiei nu au ajutat la elucidarea misterului privind cauza decesului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Costi Dinescu ar fi murit în urma unui infarct, însă rezultatele parțiale ale necropsiei par să indice cu totul altceva. În organismul „baronului luxului' s-ar fi găsit substanțe periculoase, însă apropiații susțin că el nu consuma deloc droguri.

„Nu a luat el din propria inițiativă așa ceva, niciodată, pentru că era foarte anti-orice fel de substanțe interzise', a lămurit Catinca Roman, care era apropiată de milionar, pentru Știrile Kanal D.

Citește și: Cum a debutat Jojo în televiziune, pe când era doar o adolescentă:„Îmi doream să le ofer o viață mai bună părinților mei'/ EXCLUSIV

De asemenea, Catinca Roman nu exclude ca una dintre tinerele cu care obișnuia să-și petreacă serile să-i fi pus ceva în bătură: „Ele i-au pus ceva în băutură', mai susține fiica vitregă a lui Petre Roman.

Apropiații milionarului consideră că existența substanțelor periculoase în organismul lui sunt un lucru bizar, dat fiind că erau la curent cu problemele cu inima pe care le avea, notează wowbiz.ro.

Citește și: Tavi Colen, deranjat de soția lui Alin Oprea! Larisa, motivul destrămării trupei Talisman:'L-am rugat să nu mai vină cu ea'

Rezultatele necropsiei nu sunt concludente

Rezultatele parțiale ale necropsiei indică că inima milionarului s-a oprit după 6 zile în care a stat intubat, în secția de terapie intensivă. Ipoteza emisă de legiștii ar fi că cele două droguri depistate ar fi fost de luni bune în organismul său. Cu alte cuvinte, probele au fost trimise în Capitală, pentru o analiză amanunțită, astfel încât să se descifreze misterul.

Citește și: Inna și Deliric, prima poză împreună. Noul iubit al cântăreței a dat lovitura și în afaceri, nu doar în dragoste:'Am ajuns la un milion de euro'

„Baronul luxului” a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a facut rău pe Autostrada Soarelui, după ce petrecuse întreaga noapte în prezența a două femei.

„Costi era pe modelul fatalist. Spunea că își trăiește fiecare minut din viață și că fie ce-o fi', a mai adăugat Catinca Roman.

Moartea milionarului Costi Dinescu, învăluită în mister și după rezultatele necropsiei! Catinca Roman: "Nu a luat el din propria inițiativă așa ceva"Moartea milionarului Costi Dinescu, învăluită în mister și după rezultatele necropsiei! Catinca Roman: "Nu a luat el din propria inițiativă așa ceva"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter