Modelul Bianca Dobroiu s-a vindecat de coronavirus, după 74 de zile: "A fost un coșmar". Primul lucru pe care l-a făcut când a aflat că rezultatul e negativ

Publicat pe

Vești bune pentru modelul Bianca Dobroiu! Românca în vârstă de 23 de ani, care trăiește în Italia, s-a vindecat de coronavirus după 74 de zile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Modelul Bianca Dobroiu s-a vindecat de coronavirus, după 74 de zile: "A fost un coșmar". Primul lucru pe care l-a făcut când a aflat că rezultatul e negativModelul Bianca Dobroiu s-a vindecat de coronavirus, după 74 de zile: "A fost un coșmar". Primul lucru pe care l-a făcut când a aflat că rezultatul e negativ

Bianca Dobroiu a reușit să uimească comunitatea medicală din Italia. Tânăra nu reușea să se vindece de coronavirus. Acum, după 74 de zile a primit, în sfârșit, vestea cea bună: rezultatul ultimului test a fost negativ!

De îndată ce a auzit că s-a vindecat, tânăra, cuprinsă de o emoție puternică a declarat că primul lucru pe care l-a făcut după auzul veștii a fost să plece în parc.

Citește și: Modelul Bianca Dobroiu i-a pus în încurcătură pe medicii italieni: de 57 de zile luptă cu COVID-19 și nu se vindecă, deși este perfect sănătoasă

„O emoție unică, nu mi se pare real, au fost zile foarte lungi… Doctorul m-a trezit ieri dimineață: Ești fericită? Rezultatul e negativ! Am sărit din pat și m-am dus în parc. A fost un coșmar, cine nu a trecut prin asta nu poate înțelege', a declarat Bianca, potrivit prosport.ro.

Bianca a făcut nu mai puțin de 11 teste, dintre care două i-au ieșit negative, două incerte, iar restul pozitive.

Bianca Dobroiu trăiește la Bologna și a aflat că a contractat SARS-CoV-2 în urmă cu mai bine de două luni. Pe 27 februarie, ea a avut primele simptome ale contaminării: febră mai mare de 40 de grade, tuse uscată, dureri musculare, dureri de cap și astfel a fost internată, la o zi după rezultatul primului test. Tânăra a fost externată pe data de 6 martie și i s-a spus să rămână izolată în locuința ei, întrucât cazurile non-grave de coronavirus nu erau tratate în spitale la acea vreme.

Citește și: Cum s-a vindecat de coronavirus un jurnalist CNN. A povestit pas cu pas fiecare simptom:”Trebuie să respiri adânc și când te doare. Trebuie să lupți cu infecția”

Specialist, despre cazul româncei: „Este un record”

Îndelungata perioadă în care femeia a fost infectată a devenit studiu de caz. Specialistul în boli infecțioase Luciano Attard a ținut să precizeze că se lucrează la diferite ipoteze.

„Din câte știm, este un record. Acum încercăm să înțelegem de ce a fost pozitivă atât de mult timp. Lucrăm la ipoteze și analizăm pozitivitatea pe care am putea să o definim pe termen lung. Există opt pacienți, pozitivi începând de acum opt săptămâni', a declarat expertul.

Sursa foto: Instagram

Citește si: Povestea emoționantă a unui cuplu de 85 de ani din Spania.S-au vindecat în același timp de coronavirus. Reacția medicilor care i-au îngrijit este incredibilă!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter