Momente grele pentru Deea și Dinu Maxer. Fiul lor este bolnav: "Cred că nu aveți idee ce înseamnă să te internezi într-un spital când ești febril și implicit suspect de COVID-19"

Publicat pe

Deea și Dinu Maxer trec prin momente cumplite în vremea pandemiei. Băiețelul lor a fost internat în spital, cu dureri mari și febră. Artistul povestește ce înseamnă internarea în spital în vremea coronavirusului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Momente grele pentru Deea și Dinu Maxer. Fiul lor este bolnav: "Cred că nu aveți  idee ce înseamnă să  te internezi într-un spital când ești febril și implicit suspect de COVID-19"Momente grele pentru Deea și Dinu Maxer. Fiul lor este bolnav: "Cred că nu aveți  idee ce înseamnă să  te internezi într-un spital când ești febril și implicit suspect de COVID-19"

Băiatul cuplului Maxer a făcut febră și acuza dureri mari în cîlcâiul drept. În momentul în care piciorul micuțului s-a înroșit, părinții au decis să meargă rapid la spital pentru a primi tratamentul corespunzător. Desigur, emoțiile au fost extrem de puternice având în vedere situația actuală. Zeci de gânduri legate de coronavirus, izolare și carantină le-a trecut prin minte până când au primit rezultatul negativ al testelor PCR.

„Internați în spital în vreme de pandemie! Joi, a trebuit să îl internez pe Andreas în Spitalul Gomoiu, iar eu alături de el. Avea dureri cumplite la călcâiul drept și făcea febra mare de luni seară; apoi i s-a inroșit piciorul, moment în care am luat hotărârea să ne prezentăm la secția de ortopedie. Cred că nu aveți idee ce înseamnă să te internezi într-un spital când ești febril și implicit suspect de COVID 19 – IZOLARE, CARANTINĂ, emoție, îngrijorare și multe întrebări! După două teste PCR de depistare a coronavirusului care au ieșit NEGATIVE, totul a intrat în normal”, a povestit Dinu Maxer pe rețelele de socializare.

Citește și: Deea Maxer a născut al doilea copil.Primele declarații ale vedetei despre micuța ei și a lui Dinu Maxer

Fiul lui Dinu Maxer, supus unui maraton de investigații

Din fericire, Andreas și-a revenit, temperatura i-a scăzut, iar tatăl și-a lăudat fiul pentru curajul de care a dat dovadă în tot acest timp. Copilul a fost supus mai multor investigații pentru a se putea stabili un diagnostic și tratamentul corespunzător.

„Astăzi Andreas este bine, afebril, gratie unei echipe de cadre medicale, sub îndrumarea șef sectie doctor Costel Vlad. Mulțumirile noastre și felicitări sincere din partea colegului vostru nepracticant!

Tati e mândru de tine, Andreas, fiindcă ai fost curajos la tot maratonul de investigații și tratament prin care ai trecut (RMN, branulă, analize de sânge, usturimea celor 2 antibiotice administrate intravenos, atelă gipsata, așteptarea de la triaj – este topul lui Andreas). A avut un traumatism la inserția tendonului ahilian pe calcaneu peste care s-a suprapus o infecție a țesuturilor moi învecinate de la o înțepătură în aceeași zona (lângă maleola medială a aceluiași picior)”, a mai precizat Dinu Maxer.

Citește și: Deea Maxer a povestit pe larg ce probleme a avut în timpul operației de cezariană:”Am avut hemoragie, opt pense în burtă”

Dinu Maxer: „Deea a trebuit să rămână cu Maysa acasă”

Deea nu a putut să-i însoțească la spital, fiind nevoită să rămâna cu fiica sa, care a împlinit șapte luni. Pentru moment, Dinu Maxer și fiul său vor mai rămâne în spital, până când Andreas se va recupera complet.

„Deea a trebuit să rămână cu Maysa acasă, care împlinește mâine 7 luni și care este încă dependentă de mami, dar ne vedem zilnic pe video. Ne-au făcut pachet și ne-au trimis schimburi; încă nu știm cât vom mai sta aici… Andreas mai are nevoie de tratament intravenos”, a mai spus artistul.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Deea și Dinu Maxer împlinesc 11 ani de la căsătorie!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter