Momentul adevărului: Andra, cu pistruii la vedere. Cum arată cântăreața fără pic de machiaj la 32 de ani!

Publicat pe
Momentul adevărului: Andra, cu pistruii la vedere. Cum arată cântăreața fără pic de machiaj la 32 de ani!Momentul adevărului: Andra, cu pistruii la vedere. Cum arată cântăreața fără pic de machiaj la 32 de ani!

Aflată zilele acestea în vacanță în Grecia cu familia, Andra le-a făcut o surpriză fanilor, pozându-se fără pic de machiaj. Imaginile te vor suprinde, mai ales că vedeta prezintă și o serie de pistrui simpatici.

Ne-am obișnuit cu Andra în ipostaze publice, fie că vorbim despre emisiuni în direct sau concerte, prin urmare este mereu impecabilă. Machiată profesionist, cântăreața ne zâmbește de sub stratul de fond de ten și pudră, indispensabile în lumina reflectoarelor.

Cum arată Andra fără machiaj la 32 de ani. Comparată cu Jennifer Lopez

Iată că zilele acestea, aflată în Grecia în vacanță, Andra le-a făcut o surpriză fanilor săi arătându-și fața zâmbitoare fără strop de machiaj. Reacțiile urmăritorilor de pe Instagram nu au întârziat să apară, aceștia apreciind frumusețea natural a artistei, unii comparând-o chiar cu Jennifer Lopez.

Ce mai putem observa din imaginile cu Andra fără machiaj: este posesoarea unor pistrui simpatici, imposibil de detectat în mod normal sub fondul de ten. De asemenea, e de remarcat că, la 32 de ani, cântăreața are o piele curată, iar ridurile încă nu și-au făcut simțită prezența. Cu toate că artista, în virtutea meseriei sale, pierde nopți și este mereu pe drumuri.

Întrebat într-un interviu VIVA! cu ce e diferită Andra acum față de în urmă cu zece ani, Cătălin Măruță a răspuns: 'Este mai frumoasă, mai înțeleaptă, mai bună, nu știu cum reușește. Timpul trece în favoarea ei.'

Foto: Instagram

Citește și:

Ioana Ginghină este vegetariană de doi ani şi acum ţine dieta cu pepene roşu. Cum se menţine în formă la 41 de ani

EXCLUSIV! Andreea Bălan, totul despre nunta și botezul din septembrie: tradiții, rochiile de mireasă, nași, domnișoare de onoare!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter