Mona de la Puterea Dragostei s-a luat la bătaie cu altă femeie. La scenele de groază a asistat și iubitul ei: ”Îi curgea sânge”

Publicat pe

Mona de la Puterea Dragostei s-a luat la bătaie cu altă femeie. Fosta concurentă și iubitul ei, Cristi Jitaru, au povestit întâmplarea ce pare a fi desprinsă dintr-un film.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar înainte de Crăciun, Mona de la Puterea Dragostei s-a luat la bătaie cu altă femeie, iar totul s-a întâmplat la o petrecere. Fosta concurentă de la show-ul matrimonial de la Kanal D a povestit de la ce a început întregul scandal.

Mona de la Puterea Dragostei s-a luat la bătaie cu altă femeie. La scenele de groază a asistat și iubitul ei: 'Îi curgea sânge'Mona de la Puterea Dragostei s-a luat la bătaie cu altă femeie. La scenele de groază a asistat și iubitul ei: 'Îi curgea sânge'

Mona de la Puterea Dragostei a fost dată de gol de iubitul ei, Cristi Jitaru, că s-a luat la bătaie cu o altă fată. Povestea fiind deja dezvăluită, fosta concurentă a fost nevoită să explice ce s-a întâmplat. 

'De Crăciun, am fost cu Cristi și cu fratele meu la o prietenă, unde ne-am serbat ziua împreună. Erau mai multe persoane la petrecere, iar una dintre fetele de acolo, pe care o cunoaşteam din vedere de prin Centrul vechi, a avut o altercație cu fratele meu, mai exact i-a dat vreo două palme. Eu am văzut scena și nu m-am putut abține și am sărit la ea, am lipit-o de perete', a povestit Mona, mărturisind că în încăierare i s-au rupt și trei unghii din carne, rănindu-se destul de rău la mână, potrivit Wowbiz.

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei are un nou iubit. E prima relație oficială, după despărțirea de Jador

Citește și: Dovada că Andra Volos de la Puterea Dragostei nu l-a uitat pe Bogdan Mocanu: „În cinstea fostului”

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Păruială între Alexandra și Maria la Puterea Dragostei! Imagini incredibile cu bătaia dintre ele

Cristi Jitaru a amenințat-o pe Mona de la Puterea Dragostei că se despart

Iubitul tinerei a asistat la scenele de groază și i-a spus Monei că o va părăsi dacă nu se potolește. Cristi Jitaru a povestit că iubitei sale îi curgea sânge, după ce și-a rupt unghiile în altercație.

'Nu puteam să le despărţim, nici eu nici fratele ei, pentru că o împinsese în perete pe fata aia, de fapt dărâmase peretele cu ea, se înfipsese cu unghiile în perete, aşa a pierdut şi vreo trei unghii. Eu o ţineam pe tipa respectivă, iar fratele Monei pe amândouă… Acum trebuie să recunosc că tipa era cea vinovată, spusese despre Mona că e vedetă… chestii nasoale, care nu aveau legătură. (…) Eram la baie cu Mona, îi curgea sânge din degete, acolo unde se rupseseră unghiile şi i-am spus că dacă nu se potoleşte, mă supăr. Ea îmi zicea că o mai ia o tură, și atunci am ameninţat-o că ne despărțim dacă nu se potolește', a povestit Cristi Jitaru.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă