Monica Anghel, mesaj dureros după moartea lui Bogdan Stanoevici: "Am sperat că o să-și revină"

Publicat pe

Bogdan Stanoevici a murit la 62 de ani, lăsând în urmă un gol imens în sufletele prietenilor și apropiaților. Monica Anghel a transmis un mesaj sfășietor după moartea actorului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că știa că Bogdan Stanoevici, care îi era prieten, se afla în spital, Monica Anghel a sperat să-și revină! Vestea a picat ca un trăsnet pentru toți care l-au cunoscut, mai ales pentru apropiați.

Monica Anghel a precizat că este extrem de tristă, dar în același timp revoltată.

Monica Anghel, mesaj dureros după moartea lui Bogdan Stanoevici: "Am sperat că o să-și revină"Monica Anghel, mesaj dureros după moartea lui Bogdan Stanoevici: "Am sperat că o să-și revină"

Monica Anghel: „Sunt șocată”

'Sunt șocată! Știam că este în spital dar am sperat că o să-și revină. Nu am cuvinte. Nenorocirea asta ne ia prietenii buni. Sunt groaznic de tristă, revoltată, mâhnită', a spus Monica Anghel pentru Click!

Citește și: Reacția Laurei Cosoi după moartea lui Bogdan Stanoevici:„M-a susținut, m-a înțeles, nu-mi vine să cred că nu mai e'

Citește și: Bogdan Stanoevici a fost căsătorit cu o franțuzoaică și are un fiu.Ce s-a întâmplat după despărțire

Citește și: Vlad Gherman, mesaj sfâșietor după moartea lui Bogdan Stanoevici:„Drum lin catre stele, tata!'

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția:„Era studentă'. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Bogdan Stanoevici a murit la 62 de ani

Actorul era internat la spitalul Sfântul Pantelimon din București. Bogdan Stanoevici a murit, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. În spital a contractat o infecție nosocomială. Medicii au apelat la o procedură riscantă pentru a-i salva viața, însă fără succes.

Actorul era internat la secția ATI a spitalului, după ce în luna noiembrie fusese confirmat cu COVID-19.

Bogdan Stanoevici a fost preluat, pe 24 decembrie, de la Spitalul Sf. Pantelimon și dus la Institutul Inimii din Capitală, unde prof. dr. Şerban Bubenek și echipa lui de specialiști au făcut tot posibilul să-l salveze.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter