Adriana Bahmuțeanu, în scandal cu Nick Rădoi: "E un prădător sexual!". Reacția milionarului și legătura cu Ioana Năstase

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu a intrat într-un scandal de proporții cu Nick Rădoi, din dorința de a-i lua apărarea Ioanei Năstase. Bahmu l-a numit „moșneag la andropauză” pe milionarul din America, care a avut bucurii la actuala soție a lui Ilie Năstase. Replica lui Nick Rădoi nu a întârziat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nick Rădoi a afirmat că el este motivul pentru care Ilie Năstase și-a agresat soția, el și Ioana iubindu-se în urmă cu trei ani. Adriana Bahmuțeanu a comentat acest scandal și i-a adresat milionarului din America o serie de jigniri, care au stârnit furia acestuia.

Adriana Bahmuțeanu, în scandal cu Nick Rădoi: "E un prădător sexual!". Reacția milionarului și legătura cu Ioana NăstaseAdriana Bahmuțeanu, în scandal cu Nick Rădoi: "E un prădător sexual!". Reacția milionarului și legătura cu Ioana Năstase

„Este un prădător sexual, un moșneag care crede că are succes la femei tinere. Bietele femei sunt niște amețite muritoare de foame care se duc in America după bani. Rădoi este un frustrat, un prădător sexual care se laudă cu cuceririle lui din showbiz. Femeia asta, Ioana, a avut și ea o ceartă domestică cu barba-su și apare fostul iubit Nick Rădoi, un moșneag frustrat care suferă de dependență sexuală care duce spre patologie, să-și dea cu părerea', a declarat Adriana Bahmuțeanu în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

Citește și:

Previziunile lui Carmen Harra pentru Ilie Năstase, după ce și-ar fi bătut soția: „Rămâne singur în final!”

Dan Negru, dezvăluiri incendiare: „Am fost la un pas să cumpăr PRO TV, Antena şi Kanal D'

Alex Bodi, primul interviu, după ce a fost arestat. Daria Radionova l-a susținut necondiționat: „A fost un șoc plăcut”

Nick Rădoi: „Să se uite mai întâi la ea”

Catalogat drept „moșneag la andropauză' de cătreAdriana Bahmuțeanu, Nick Rădoi (58 de ani) s-a declarat șocat de afirmațiile celei pe care o credea prietenă.

'Sunt foarte surprins că Adriana a făcut afirmații de genul acesta. În primul rând trebuie să fi tu un exemplu ca să faci așa afirmații. Între mine și Ioana sunt doar 13 ani diferență! Ioana are 45 de ani. Adriana nu este persoana care ar fi trebuit să vorbească și ar fi trebuit să se uite întâi la ea! Nu este un exemplu bun ca să poată vorbi despre alții! ', a declarat milionarul Nick Rădoi pentru click.ro.

Adriana Bahmuțeanu a ținut însă să-l contrazică pe milionar, spunând că diferența de vârstă dintre ea și Silviu Prigoană era de doar 11 ani. „Prigoană era mai mare ca mine cu 11 ani, nu mi se pare mare, dar am simțit diferența de vârstă dintre noi, așa e. Adevărul e că și părinții mei erau la fel', a mai spus Bahmu.

„Năstase i-a zis lui Rădoi să-i lase nevasta în pace!”

„Câte din iubitele lui Rădoi sunt mai tinere decât fiicele pe care le are cu fosta soție? Eu știu ca fosta soție i-a luat banii, ea e milionară de fapt, nu el. Îl întreb dacă știe ce înseamnă fidelitate, iubire adevarată? El face din aventuri cu fetișcane din astea, un mod de viață. Nu-și acceptă vârsta! A pus niște pițipoance de astea să mă sune. Năstase i-a zis lui Rădoi să-i lase nevasta în pace. El crede că dacă a dat mesaj unei doamne e macho man. Nu mi se pare că e un bărbat frumos, arată mai bine Nastase la 74 de ani', a mai spus Bahmuțeanu.

„Știu multe despre el”

„El știe că avem o cunoștință comună și știu multe de la acea cunoștință despre el! Dacă era un bărbat cu sânge în instalație trebuia să mă sune direct, să mă confrunte!', a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.

În prezent milionarul Nick Rădoi are o relație de mai mulți ani cu Mădălina Apostol (35 de ani), pe care o și așteaptă peste două săptămâni în Mexic. Au fost zvonuri că cei doi s-ar fi căsători recent, însă milionarul le-a negat. „De opt ani de zile tot suntem căsătoriți și divortați, din nou căsătoriți și divortați. E o glumă! O aștept cu drag, trebuie să ajungă la mine în curând. Nu sunt căsătorit. Ca să mă căsătoresc trebuie să cred în acea relație că va fi pentru totdeauna. Nu mă căsătoresc până nu știu că acea persoană e pe placul și mentalitatea mea', a declarat Nick Rădoi pentru Click!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter