Monica Bellucci și Nicolas Lefebvre s-au despărțit. Relația cu iubitul tinerel nu a durat prea mult

Publicat pe

După mariajul de 14 ani cu Vincent Cassel, Monica Bellucci își găsise liniștea și fericirea în brațele lui Nicolas Lefebvre. Deși păreau a fi un cuplu solid, Monica Bellucci și Nicolas Lefebvre s-au despărțit.

Monica Bellucci a confirmat despărțirea de iubitul tinerel și a declarat că vor rămâne prieteni, deși între ei nu va mai exista nimic. „Ne-am simţit atât de bine împreună şi m-a învăţat atât de multe lucruri. Nicolas are o reală sensibilitate artistică, e un bărbat minunat dar drumul nostru intră acum pe un nou făgaş: acela al prieteniei”, a spus actriţa.

La 54 de ani, Monica Bellucci este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Viața ei amoroasă este una plină de povești interesante. După două căsnicii eșuate, frumoasa italiancă a crezut că soarele a răsărit și pe strada ei, iar acum vestea despărțirii de iubitul tinerel a luat pe toată lumea prin surprindere.

Monica Bellucci a divorțat de Vincent Cassel după 14 ani de căsătorie

În 1996, la cinci ani de la divorțul de primul soț, Monica Bellucci s-a îndrăgostit nebunește de băiatul rău al cinematografiei franceze, Vincent Cassel. De-a lungul timpului, cei doi au jucat în nu mai puțin de opt filme împreună, scenele amoroase dintre ei făcând deliciul publicului. Poate tocmai pentru că formau un cuplu atât de carismatic, vestea despărțirii lor, în 2013, după 18 ani de conviețuire și 14 ani de căsnicie, a fost șocantă. Asta cu atât mai mult cu cât cei doi aveau împreună două fiice de vârste mici – Monica a devenit mamă pentru prima oară la 39 de ani și a doua oară la 45, Deva născându-se pe 12 septembrie 2004 şi Léonie, pe 21 mai 2010.

FOTO: Hepta

Monica Bellucci și Nicolas Lefebvre s-au despărțit. Relația cu iubitul tinerel nu a durat prea multMonica Bellucci și Nicolas Lefebvre s-au despărțit. Relația cu iubitul tinerel nu a durat prea mult
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter