Nadine dă BAC-ul la 44 de ani. Cum arată și cu ce se ocupă acum, după ce a renunțat la televiziune

Publicat pe

La 44 de ani, Nadine se pregătește să dea în această vară examenul de Bacalaureat. Vedeta a ieșit din lumina reflectoarelor și s-a dedicat vieții de familie, dar și studiului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nadine a demonstrat că niciodată nu este prea târziu pentru nimic, iar vârsta este doar un număr. La 44 de ani, vedeta se pregătește să dea examenul de bacalaureat în această vară și învăță împreună cu fiul ei de 11 ani. De când a renunțat la lumina reflectoarelor, Nadine s-a orientat către alte pasiuni pe care le are.

Nadine dă BAC-ul la 44 de ani. Cum arată și cu ce se ocupă acum, după ce a renunțat la televiziuneNadine dă BAC-ul la 44 de ani. Cum arată și cu ce se ocupă acum, după ce a renunțat la televiziune

Vedeta nu regretă nicio secundă că a renunțat la televiziune pentru viața de familie și consideră că asta a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat. Nadine a împlinit 44 de ani și a vorbit într-un interviu despre cum se simte la această vârstă.

„Sunt onorată că m-ați invitat astăzi alături de voi și vă mulțumesc pentru urări. E minunat să ai 44 de ani. Sunt recunoscătoare că am vârsta asta și îmi place să număr ani prin care am trecut pentru că nu e ușor să trecem prin viață.', a declarat Nadine la Antena Stars.

Mulatra se simte foarte bine în pielea ei și nu o mai interesează părerile celor din jur. „M-am îndepărtat foarte mult de ideea cu care am plecat la drum atunci când am început în profesia asta – să fiu sexy, să nu cumva să trec și să nu mă observi, să nu cumva să nu-ți placă de mine – și am ajuns în direcția opusă, în care sunt extrem de relaxată cu cele 85 de kilograme ale mele', a mai spus Nadine.

Cu se ocupă Nadine acum

Nadine se pregătește să susțină în această vară examenul de Bacalaureat și învață pentru a promova. Vedeta studiază în aceeași cameră cu fiul ei de 11 ani. „Eu învăț pentru BAC și el își face lecțiile lângă mine. În fiecare zi venim cu caietele aici. Eu învăț la ale mele și el învață la ale lui', a adăugat Nadine.

După ce a renunțat la televiziune, vedeta se ocupă acum de blogul ei personal, unde poveștește întâmplări din viața sa și abordează diferite subiecte.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter