Oana Radu trebuie să se opereze din cauza unei diete. Ce regim a îmbolnăvit-o

Publicat pe

Oana Radu este acum la un pas de a ajunge pe masa de operație, iar asta din cauza luptei constante pe care a dus-o cu kilogramele în plus. Dietele i-au venit de hac artistei, care suferă de litiază biliară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pe Oana Radu o așteaptă cât de curând o operație de litiază biliară sau pietre la fiere, cum se spune în popor, intervenție ce nu mai poate fi mult amânată. Din nefericire, artista plătește prețul dietelor pe care le-a ținut de-a lungul timpului, pentru că Oana a ajuns, de la peste 120 de kilograme, la 55-60.

Oana Radu trebuie să se opereze din cauza unei diete. Ce regim a îmbolnăvit-oOana Radu trebuie să se opereze din cauza unei diete. Ce regim a îmbolnăvit-o

Oana Radu, pe masa de operație din cauza litiazei biliare

Chiar dacă a fost acuzată că și-a făcut operație de micșorare de stomac, Oana Radu nu a apelat la această procedură, ci la diete. A slăbit considerabil, însă de-a lungul timpului au mai existat fluctuații de greutate, așadar artista a ținut mai multe diete. Din păcate, acestea i-au afectat sănătatea, și în special dieta Dukan, după cum a mărturisit artista. Iar acum urmează ca artista să fie supusă unei colecistectomii.

E adevărat, regimurile de slăbire au dat rezultate, iar asta s-a văzut chiar și pe parcursul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, unde silueta Oanei se subția parcă de la o ediție la alta. Din păcate însă, cât de curând Oana Radu ar putea ajunge pe masa de operație… Artista le-a povestit fanilor săi, pe InstaStory, în ziua de Dragobete, care a fost diagnosticul medicilor și chiar le-a cerut acestora recomandări.

Citește și: Alecsandru Dunaev, protagonistul din serialul Adela: „A trebuit să lupt enorm să pot supraviețui din actorie' EXCLUSIV

Citește și: Răsturnare de situație! Ce spune menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a încasat

Citește și: Șerban Huidu și Mihai Găinușă, încă rivali după 7 ani! Cum i-a afectat despărțirea pe plan financiar

Citește și: Cum să vinzi și să cumperi în siguranță pe OLX, locul unde găsești imediat tot ce-ți trebuie.Campanie de Informare (P)

Citește și: Alin Sălăjean de la Survivor rupe tăcerea despre presupusele cupluri din echipa Războinicilor: 'Posibile aventuri…'

(…). La mulți ani, frumoșilor! La mulți ani, frumoaselor! Sunt sigură că vreți să știți cum mi-am petrecut această minunată zi de Dragobete. (…). Am avut un control medical în legătură cu pietrele la fiere, nu vă speriați, totul este în regulă. Momentan, nu ne mișcăm în nicio direcție. Dacă aveți și voi, nu știu, recomandări de medici în București, dacă ați trecut prin asta, chiar vă rog să-mi lăsați un mesaj, pentru că m-ar ajuta foarte, foarte mult. (…).

Eu am descoperit că acestea ar fi apărut în perioada în care am ținut dieta Dukan, deci, din cauza dietei Dukan. Din câte am înțeles, trebuie să scot fierea, chestie care nu mă încântă prea tare', a declarat vedeta pe o filmare urcată pe Instagram Stories.

Artista se luptă cu anxietatea

Chiar dacă pare super optimistă și este mereu cu zâmbetul pe buze și pusă pe glume, Oana Radu a declarat acum ceva timp, fără rețineri, că se luptă cu anxietatea, boală a vremurilor moderne…

Din fericire, Oana a reușit să-și controleze mult mai bine emoțiile decât în trecut, deși nu este complet vindecată.

„Cu anxietatea sunt mult, mult, mult mai bine. Pe o scară de la 1 la 10… să zicem că am fost la 10 la început, acum pot să zic că sunt pe la un 4′, a spus Oana Radu pe Instagram.

Pe cât de mult încearcă să creeze în jurul ei un mediu plăcut și să renunțe la obiceiurile nocive, Oana recunoaște că stresul este o cauză importantă de îmbolnăvire. Concurenta Bravo, si stil! recomandă fanilor săi să gândească pozitiv și să vadă mereu soluția dintr-o problemă.

„Stresul e un factor extrem de nociv. Știu cât e de greu să trăiești stresat, știu cât e de greu să trăiești într-un mediu în care nu ți-e bine și din care care nu poți să ieși și să faci schimbări. (…) Cu toții ne întâlnim cu diferite situații care ne pun în dificultate, dar important este să vezi mereu partea plină a paharului și să gândești pozitiv, pentru că în orice rău există și foarte mult bine’, a adăugat ea.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă