Alin Sălăjean de la Survivor rupe tăcerea despre presupusele cupluri din echipa Războinicilor: ”Când e vorba despre aventuri...”

Publicat pe

Alin Sălăjean de la Survivor a părăsit competiția din cauza problemelor de sănătate, iar după ce s-a întors din Republica Dominicană a făcut dezvăluiri despre legăturile amoroase care ar exista între colegii săi din echipa Războinicilor. Fostul concurent s-a întors în România și a povestit totul fără perdea la Teo Show.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Multe speculații au apărut în ultima perioadă, cum că între Mellina și Musty de la Survivor ar exista ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie. Alin Sălăjean a fost invitat în platoul de la Teo Show alături de iubita lui Musty, Gabriela, și fratele acestuia, Kamara.

Alin Sălăjean de la Survivor rupe tăcerea despre presupusele cupluri din echipa Războinicilor: 'Când e vorba despre aventuri...'Alin Sălăjean de la Survivor rupe tăcerea despre presupusele cupluri din echipa Războinicilor: 'Când e vorba despre aventuri...'

Când a venit vorba despre o legătura amoroasă între Musty și Mellina de la Survivor, fostul concurent a dezvăluit totul fără perdea.

„Cei șapte ani de acasă întotdeauna i-am avut. În momentul în care se vorbește despre posibilile aventuri într-un camp, făcând și eu parte din acel grup. Eu am învățat când e vorba despre unele posibile aventuri să nu văd, să nu vorbesc și să nu aud.

De la mine n-o să auziți niciodată despre aceste lucruri și despre viața personală a lui Musty și prietenei lui. Eu nu am văzut absolut niciun fel de apropiere sentimentală între Musty și Mellina', a declarat Alin Sălăjean, la Teo Show.

Așadar, fostul concurent a declarat că între Musty și Mellina de la Survivor nu ar exista o legătură amoroasă. Alin Sălăjean a preferat să stea departe de toate situațiile care ar putea lăsa loc de interpretări acasă.

Citește și: Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, prima reacție după ce Faimosul a izbucnit în lacrimi: „Nu mă așteptăm să reacționeze așa”

Citește și: Cum se spală concurenții la Survivor și ce folosesc când merg la toaletă: „Nu avem hârtie igienică”

Citește și: Cum a decurs revederea dintre Alin Sălăjean de la Survivor și soția lui: „Am luat-o în brațe, am făcut dragoste…”

Citește și: Costi Ioniță, dezvăluiri despre finala Survivor. Cine poate câștiga marele premiu: „Ambii sunt foarte buni”

Ce spune iubita lui Musty de la Survivor despre apropierea lui de Mellina

După ce a văzut apropierea dintre Mellina și Musty la Survivor, iubita concurentului a reacționat. Se pare că Gabriela nu este deloc deranjată de situație, ba chiar spune că acceptă tot ce se întâmplă, pentru că are încredere în el.

'Nu am nimic împotrivă, nu sunt geloasă. Am cunoscut-o pe Mellina prin intermediul lui Kamara. Nu cred. Eu întotdeauna am susținut sentimentele adevărate. Dacă o fi să fie, pentru că se poate întâmpla ceva inevitabil sau imprevizibil, o să acceptăm situația. Nu o să mă retrag din relație până nu vine Musty acasă și discutăm. Eu am încredere în Musty.', a declarat Gabriela la Teo Show.

Kamara o cunoaște pe Mellina de foarte mulți ani, ba chiar au lucrat împreună. 'Mellina este o fată pe care o cunosc de când avea 17 ani. A crescut lângă trupa Alb Negru. A fost dansatoare, iar ulterior a devenit și coregraf, după care s-a apucat de muzică. O bună perioadă de vreme n-am fost apropiați, dar am revenit', a declarat Kamara.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă