Simona Gherghe, confesiuni despre viața de familie. Ce gest pe care îl face soțul ei o deranjează

Publicat pe . Actualizat Joi, 25 februarie 2021, 11:46

Simona Gherghe a revenit după o pauză lungă în televiziune, timp în care dedicat în totalitate familiei. Acum este prezentatoarea Mireasa și a vorbit despre cum s-au schimbat lucrurile și care sunt lucrurile care o deranjează cel mai tare atunci când vine vorba despre soțul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe s-a dedicat în întregime vieții de familie, după ce a ales să facă o pauză în televiziune. După o perioadă îndelungată a spus „da' proiectului „Mireasa', iar lucrurile s-au schimbat puțin în viața ei.

Invitată la Xtra Night Show, vedeta a vorbit despre cum stau lucrurile cu soțul ei Răzvan și cum se organizează cu cei doi copii.

Simona-Gherghe-1Simona-Gherghe-1

Simona Gherghe: „Mă enervează când îi agită'

Simona Gherghe recunoaște că este ceva mai exigentă și îi place ca micuții să respecte un program. Soțul ei, însă, nu este atât de strict cu programul și de multe ori preferă să se joace cu cei mici în momentul în care ar trebui să fie puși la somn. Acest gest o enervează foarte tare pe vedetă, care mizează pe ordine și organizare întotdeauna.

'Eu sunt mai organizată și sunt cu rutina și toată lumea trebuie să aibă un program. Și mă enervează când îi agită, că îi suprastimulează', a declarat Simona Gherghe la Antena Stars.

Citește și: Cum se menține Simona Gherghe în formă, la 43 de ani, și ce spune despre operațiile estetice:”M-am gândit…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show:”Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…”/ EXCLUSIV

Citește și: Alin Sălăjean de la Survivor rupe tăcerea despre presupusele cupluri din echipa Războinicilor:'Posibile aventuri…'

Citește și: Alecsandru Dunaev, protagonistul din serialul Adela:„A trebuit să lupt enorm să pot supraviețui din actorie' EXCLUSIV

Cum a făcut Simona Gherghe în perioada pandemiei

În rest, Simona Gherghe are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei. Prezentatoarea tv susține că partenerul de viață este cel care îi dă cele mai bune sfaturi, fiint mereu atent la tot ce se întâmplă.

Obișnuită cu o viață activă, Simona Gherghe a reucnoscut că nu i-a fost deloc ușor în perioada pandemiei. Vedeta și-a petrecut mult timp în bucătprie în starea de urgență și a sperat că totul va fi bine, iar într-un final vom putea reveni la viața normală.

Simona Gherghe: „Normal că mai sunt şi discuții'

Ca în orice cuplu, se întâmplă să mai apară și mici disensiuni între parteneri. Vedeta ne-a spus în urmă cu câteva luni, în exclusivitate, cum reușesc să le gestioneze. Comunicarea joacă un rol foarte important în cazul lor.

Normal că mai sunt şi discutii. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă.

Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea.

N-o să dau chiar tot din casă! Nu mă simt foarte confortabil să vorbesc despre lucruri atât de intime, care in doar de noi doi. Eu chiar cred că fiecare cuplu trebuie să aibă amintiri pe care să le păstreze doar ei doi. Şi e cu atât mai important când unul dintre parteneri are şi o viață publică, cum e cazul meu', ne-a spus Simona Gherghe.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton