Costi Ioniță, dezvăluiri despre finala Survivor. Cine poate câștiga marele premiu: "Ambii sunt foarte buni"

Publicat pe

Costi Ioniță a fost printre primii concurenți eliminați din echipa Faimoșilor de la Survivor. Însă, el a și recunoscut că a văzut această experiență doar ca pe ceva util, fără să își dorească marele premiu. Acum, artistul a făcut o dezvăluire despre finala concursului din acest an.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Costi Ioniță consideră că în marea finală ar trebui să ajungă, de fapt, Culiță Sterp și Jador. Nu doar pentru că el este producătorul lor muzical, ci pentru că îi vede drept cei mai puternici concurenți din Republica Dominicană. De altfel, cei trei au și format un grup strâns în cadrul competiției.

Survivor este un show surpriză. Culiță și Jador ar trebui să fie în finală. Care va câștiga, nu știu, pentru că ambii sunt foarte buni și puternici', a dezvăluit Costi Ioniță, pentru Fanatik.

Costi Ioniță, dezvăluiri despre finala Survivor. Cine poate câștiga marele premiu: "Ambii sunt foarte buni"Costi Ioniță, dezvăluiri despre finala Survivor. Cine poate câștiga marele premiu: "Ambii sunt foarte buni"

Costi Ioniță a povestit cum și ce a mâncat în junglă

Fostul Faimos nu s-a ferit să facă niște dezvăluiri interesante, despre tot ceea ce nu s-a văzut la TV, de fapt. El nu a avut probleme din cauza alimentației, pentru că a renunțat de multă vreme la carne.

„În junglă îți lipsesc mâncarea și tabieturile, nu te poți spăla cu șampon, săpun, te duci în mare, ceea ce a fost în regulă. Dar Survivor România m-a legat mai mult de natură, m-a făcut să fiu mai conectat cu natura și universul. Atunci când exista timp liber, îmi găseam o fereastră să mă duc să meditez pe malul marii, sub un copăcel. Mie mi-a plăcut acest lucru.

N-am avut acces la tehnologie, ceea ce a fost foarte bine. Tehnologia te cam prostește, stăm tot timpul într-un ecran mic, cu ochii în el și uităm de frumusețea din jurul nostru. Acolo n-am avut telefon și glumeam, ne jucam, povesteam. Ceea ce a fost minunat, nu am stat fiecare cu ochii în Instagramul lui. Mi-a lipsit muzica, dar am făcut instrumente din ce găseam în junglă‘, a declarat el.

Citește și: Cine a filmat-o pe Roxana Nemeș de la Survivor, în timpul unei partide de amor. Reacția vedetei după ce a aflat tot

Citește și: Dialog spumos între Alin Sălăjean și Jador la Survivor. Totul a pornit de la Alexandra Stan: „Mânca-ți-aș carnea ta de hoț!’

Citește și: Mama lui Jador, în lacrimi. Ce spune despre prietenia dintre el și Culiță Sterp, la Survivor: „E distant…

Se pare că această perioadă i-a adus și beneficii fizice, căci a reușit să dea jos câteva kilograme. I-a fost suficient ceea ce găsea prin pădure, însă șocul a fost mai greu de suportat de către colegii lui din echipa Faimoșilor.

„N-am avut probleme mari, pentru că eu sunt sunt vegan, vegetarian și am restricționat doar cantitatea. Mâncam doar cocos și ce mai găseam prin pădure, dar nu mi-a fost greu. Pentru ceilalți este, într-adevăr, un șoc, pentru că sunt obisnuiți să consume produse animale și tot felul de prostii, chipsuri. Eu nu consumam așa ceva. A fost chiar bine pentru mine’, a mai spus el.

Ce semnificație profundă are cadoul pe care Costi Ioniță i l-a dăruit lui Jador

Înainte să plece din Republica Dominicană, după eliminarea de la Survivor, Costi Ioniță a ținut să îi facă o surpriză frumoasă lui Jador.

Tricoul pe care i l-a oferit lui Jador are o semnificație aparte din punct de vedere spiritual. Floarea inscripționată pe tricou reprezintă o figură etalon a geometriei sacre, a Universului și a iubirii neconditionate. Simbolul reprezentat de „Floarea Vieții’ este cunoscut din cele mai vechi timpuri drept forma ce descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale. 

Acest simbol mai este numit și limbajul liniștii’ sau limbajul luminii’. „Floarea Vieții’ este considerată sursa a tot ceea ce există, limbajul primordial al Universului si expresia vizuală a forței vieții, a energiei pure și a legăturilor pline de armonie, potrivit playtech.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter