Natalia Mateuț s-a despărțit de iubit. Avea o relație de un an și jumătate

Publicat pe

A rămas fără matinalul de la Antena Stars, dar a rămas și fără iubit. Natalia Mateuț s-a despărțit de Ciprian Cerbulescu, bărbatul cu care forma un cuplu de peste un an și jumătate. Acum, vedeta este o femeie singură.

De un an jumătate, Natalia Mateuț se iubea cu Ciprian Cerbulescu. Prezentatoarea TV radia de fericire, însă povestea lor de dragoste s-a sfârșit. Deocamdată nu se știe motivul pentru care Natalia Mateuț și Ciprian Cerbulescu nu mai formează un cuplu.

Vedeta a fost întrebată pe una dintre rețelele de socializare dacă mai este într-o relație, iar ea a răspuns că nu, fără a da alte detalii. În vară, Natalia Mateuț vorbea despre relația ei cu Ciprian Cerbulescu, iar pe atunci lucrurile stăteau foarte bine între ei doi.

„Noi ne înţelegem bine, dar e un soi de negociere permanentă. De ce aia? Dar eu vreau aici? Te duci tu, mă duc şi eu…Relaţia noastră nu e bazată de ieşitul cu fetele sau ieşitul separat. E o negociere. La un moment dat, lucrurile trebuie să se aşeze. Dacă vrei să faci ceva într-o relaţie, o faci oricum. Suntem totuşi de un an jumate împreună. Eu cred că nu suntem proprietatea nimănui. Trebuie fiecare să avem spaţiul nostru. Atât timp cât există o decenţă… e normal să avem un grup de prieteni. Dacă vrea să adere la grupul meu de prieteni, este mereu binevenit', a declarat Natalia Mateuț în urmă cu câteva luni.

Citește și: Schimbări la Antena Stars: Flick și Popescu, noii prezentatori de la „Star Matinal', în locul Nataliei Mateuț

FOTO: Facebook

Natalia Mateuț s-a despărțit de iubit. Avea o relație de un an și jumătateNatalia Mateuț s-a despărțit de iubit. Avea o relație de un an și jumătate
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter