Natașa Raab, distrusă de durere după moartea soțului ei. Actrița face declarații îngrijorătoare: ”Vreau să mor și eu!”

Publicat pe
Natașa Raab, distrusă de durere după moartea soțului ei. Actrița face declarații îngrijorătoare: 'Vreau să mor și eu!'Natașa Raab, distrusă de durere după moartea soțului ei. Actrița face declarații îngrijorătoare: 'Vreau să mor și eu!'

Natașa Raab trece prin cea mai neagră perioadă din viața ei, după ce soțul ei, medicul Val Guțu, a murit, răpus de o boală cumplită. Actrița publică mesaje îngrijorătoare pe pagina sa de Facebook, mărturisind că nu poate face față durerii. Cei doi erau căsătoriți de 38 de ani.

Populara actriță Natașa Raab trece prin momente cumplite, după ce soțul ei, medicul Val Guțu, s-a stins din viață, la doar 66 de ani. Val Guțu suferea de cancer de vezică, boală care s-a răspândit rapid, deși medicul a încercat până în ultima clipă să se salveze.

Natașa Raab, distrusă de durere după moartea soțului ei. Cei doi erau căsătoriți de aproape 40 de ani

După cum declara Natașa pentru Click! acum ceva vreme, în ciuda prognosticului nefericit, cei doi sperau să poate învinge maladia. 'Soţul meu are un cancer de vezică urinară. E foarte greu când ai un pacient medic, pentru că nu e uşor să-l «prosteşti» să facă ce vrei tu. El spune că ştie mai bine ce e bine şi cum e bine să facă. Dar să sperăm că, dacă-şi face tratamentul, va fi bine', declara actrița acum ceva timp.

Din păcate, Val Guțu a pierdut lupta cu boala, iar Natașa, căsătorită de o viață cu acesta, mai precis de 38 de ani, nu-și poate reveni din șoc. Actrița publică pe pagina de Facebook fotografii cu partenerul ei de viață și publică mesaje îngrijorătoare, din care răzbate o durere fără margini.

' DOAMNE SOTUL MEU VAL DR. Guțul m-a lasat singură, a nimănui! Vreau să mor și eu! AVEA DOAR 66 DE ANI!!!', este mesajul transmis de vedetă. „…al meu soț care a plecat fără de veste și m-a lăsat singurăăăă!', a scris Natașa pe Facebook.

Foto: Facebook

Citește și:

Drama neștiută a Elenei Cârstea: una dintre surorile ei a murit într-un mod cumplit, la doar 28 de ani. Necazul i-a distrus familia

Larisa Drăgulescu a pierdut sarcina. Aceasta s-a despărțit și de iubit: „S-a terminat și relația cu Ovidiu Mihai'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter