Drama neștiută a Elenei Cârstea: una dintre surorile ei a murit într-un mod cumplit, la doar 28 de ani. Necazul i-a distrus familia

Publicat pe
Drama neștiută a Elenei Cârstea: una dintre surorile ei a murit într-un mod cumplit, la doar 28 de ani. Necazul i-a distrus familiaDrama neștiută a Elenei Cârstea: una dintre surorile ei a murit într-un mod cumplit, la doar 28 de ani. Necazul i-a distrus familia

Elena Cârstea locuiește de peste un deceniu în America, unde a început o viață nouă, departe de România, dar și de un destin care a pus-o la grele încercări. Artista a avut multe necazuri, dar unul dintre cele mai mari este unul pe care îl cunosc foarte puțini. Una din surorile Elenei și-a pierdut viața într-un mod cumplit, la doar 28 de ani. Moartea rămâne învăluită în mister.

Elena Cârstea a luat viața de la zero, în urmă cu 13 ani, când s-a mutat în America. Acolo duce o viață liniștită alături de fetele ei înfiate, o viață total diferită de cea pe care a trăit-o în România.

Viața fostei cântărețe a fost una marcată de necazuri, unul dintre cele mai mari fiind cel trăit când sora ei, Sanda, a murit, la doar 28 de ani. Oficial, s-a spus că sora Elenei a murit la Revoluție, aflată din întâmplare într-un loc unde a izbucnit un incendiu. Elena Cârstea nu a crezut niciodată această versiune, după cum a povestit cu ani în urmă la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a venit cu detalii înfiorătoare despre drama trăită.

Moartea  surorii Elenei Cârstea a distrus întreaga familie. Tatăl artistei a murit la scurt timp după necaz

'Sora mea a murit asfixiată. A fost o răzbunare pentru că ea avusese o relaţie cu un căpitan de vas, care fugise în străinatate cu vasul şi cu echipajul vasului, i-a povestit artista lui Cătălin Măruță, adăugând că nu a cercetat mai departe neverosimila povestea din cauza amenințărilor primite.

'Mie nu mi-a fost teamă, pentru că, nu-i aşa, de câte ori poţi să mă omori? Părinţii mei m-au rugat să las lucrurile aşa pentru că le-a fost teamă să nu mă piardă şi pe mine. Moartea surorii mele i-a distrus: tata s-a îmbolnăvit şi a murit la puţin timp, iar mama a fost marcată pe viaţă', a precizat artista, dând de înțeles că moartea în condiții suspecte a surorii sale i-a distrus familia.

În urmă cu doi ani, Elena Cârstea și-a pierdut și cealaltă soră, Ofelia, răpusă de cancer la 48 de ani. Ofelia era avocat și avea un băiețel de 13 ani.

Cu ce se ocupă Elena Cârstea în America. Artista s-a lăsat de muzică

Elena Cârstea s-a mutat de 13 ani în America, împreună cu cele două fete pe care le-a adoptat de la orfelinat. Sanda și Adriana au crescut, au 22, respectiv 18 ani și s-au înrolat în armata americană. Cât despre cântăreață, Elena și-a schimbat complet meseria și nu mai activează în industria muzicală.

Cântăreața a renunțat la muzică, odată ce s-a mutat în America și s-a reprofilat total. Elena a povestit pentru Click! că lucrează într-o agenție imobiliară pentru că poate avea un program flexibil, ceea ce îi permite să petreacă mai mult timp cu familia.

Foto: Facebook

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter