Ți se pare că bărbații au devenit prea nepoliticoși și neimplicați? Specialiștii ne spun care e cauza

Publicat pe de Catalina Cristescu

Nu înțelegi de unde vine acest trend în care bărbații au uitat de bunele maniere și sunt destul de detașați? Psihologii spun că depinde de tine și celelalte femei…

Desigur acel proces de curtare de la 1800 este total depășit, dar asta nu înseamnă că romantismul sau cavalerismul trebuie să moară.

Ce se întâmplă cu această transformare a bărbaților? Se pare că răspunsul este extrem de simplu și ține de concurență.

Citește și:

Psihologii recomandă! Ce tip de așteptări e chiar indicat să ai în cuplu

Nu ai chef să faci sex și nu prea te atrage nimeni? Ai auzit de asexualitate?

Într-o societate unde femeile sunt numeric mai puține decât bărbații, este o luptă acerbă pentru doamne apelând la toate armele, inclusiv la curtoazia care ne place atât de mult.

În schimb, acolo unde femeile sunt cele numeroase războiul se dă între membrele sexului frumos, care devin mult mai permisive, mai puțin pretențioase, nu le deranjează să ajungă rapid în pat și nu mai sunt atât de stricte cu politețea.

Prin urmare, dacă un bărbat nu mai este așa galant cu tine asta nu înseamnă că ceva este în neregulă cu tine, ci că predecesoarele tale din viața lui au lăsat standardul foarte jos…

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter