Cine a prins buchetul de mireasă la nunta Andreei Bălan. Indiciu: e o altă cântăreață celebră

Publicat pe

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religioas ieri, în aceeași zia vând loc și botezul mezinei familiei, Clara Maria. Evenimentula  fost unul special, iar petrecerea pe măsură. Invitații s-au distrat pe cinste. O cântăreață celebră a prins buchetul de mireasă al Andreeai Bălan. Face curând nunta? 

După ce au fost oficiate cununia religioasă și botezul, mirii, împreună cu familia și toți prietenii s-au îndreptat spre restaurant unde a avut loc petrecerea. Au dansat, au socializat, au mâncat, s-au distrat până dimineață. Așa a fost la nunta Andreei Bălan cu George Burcea.

Spre sfârșitul evenimentului, vedeta a decis să arunce buchetul de mireasă. Domnișoarele singure sau necăsătorite au stat în spatele miresei pentru a prinde florile, dar și șansa de a se căsători. Ghiciți cine l-a prins! A fost chiar Lora, cântăreața care are o relație de ceva vreme cu Ionuț Ghenu.

Artista a fost foarte surprinsă, nu se aștepta deloc. A purtat apoi și voalul miresei pe cap și a jucat o horă cu versuri tradiționale. Oare urmează să poarte curând rochia albă, de mireasă? Noi așteptăm cu drag evenimentul!

Cine a prins buchetul de mireasă la nunta Andreei Bălan. Indiciu: e o altă cântăreață celebrăCine a prins buchetul de mireasă la nunta Andreei Bălan. Indiciu: e o altă cântăreață celebră

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit și au botezat-o pe Clara Maria. Primele imagini de la eveniment

Emoțiile sunt de două ori mai mari pentru George Burcea și Andreea Bălan. Cei doi se căsătoresc religios și o botează și pe micuța Clara Maria. Evenimentul este unul emoționant, iar totul este perfect, așa cum și-a imaginat Andreea Bălan.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter