Nepoata lui Culiță Sterp a ajuns la spital, în Tenerife: ”Starea ei e gravă”

Publicat pe

Nepoata lui Culiță Sterp a ajuns la un spital din Tenerife. Carla, fiica surorii artistului, nu s-a simțit deloc bine și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ileana, soțul ei și micuța lor se află într-o vacanță de vis, alături de niște prieteni apropiați, care le-au devenit fini între timp. În Tenerife, Carla s-a îmbolnăvit și a ajuns pe mâinile medicilor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nepoata lui Culiță Sterp a ajuns la spital, după ce s-a îmbolnăvit. Ileana Sterp, Daniel, soțul ei și micuța lor, Carla, au plecat într-o vacanță de vis, tocmai în Tenerife, împreună cu prietenii lor apropiați. Sora artistului a lut-o întotdeauna pe fetița ei, în vacanțele în care au fost. Totuși, de data aceasta se pare că a intervenit o problemă, căci micuța s-a simțit rău și a ajuns la spital. Ileana a postat câteva mesaje pe Instagram, despre starea Carlei, care nu a fost una tocmai bună.

Nepoata lui Culiță Sterp a ajuns la spital, în Tenerife: 'Starea ei e gravă'Nepoata lui Culiță Sterp a ajuns la spital, în Tenerife: 'Starea ei e gravă'

Carla nu s-a simțit deloc bine, așa că Ileana și Daniel au mers la medic, în Tenerife. 'Situația nu e foarte roz. Eu apelez la un spital chiar în cazuri grave, iar acum simt că starea Carlei e gravă. Trebuie să gasim un spital și să mergem să o vadă cineva. Nu mai zic de faptul că sunt nedormită de nu mai știu când. Bine, asta nici nu mai contează', a scris Ileana Sterp, pe Instagram.

Citește și: Mama lui Culiță Sterp, despre căsnicia artistului cu Carmen de la Sălciua: „Am fost dezamăgită foarte tare”

Citește și: Povestea impresionantă a lui Beni, copilul crescut de familia lui Culiță Sterp: „Am fost la casa de copii, pe la 4-5 ani”

Citește și: Laurențiu Reghecampf, deranjat sau nu de trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc?: „Nu stau să întreb ce a făcut înainte'

Citește și: Cristina Cioran și-a botezat fiica. Au avut trei perechi de nași

Nepoata lui Culiță Sterp a ajuns la spital

Carla, nepoata lui Culiță Sterp, a avut nevoie de îngrijirile medicilor, tocmai în Tenerife. Plecați într-o vacanță de vis, Ileana și Daniel s-au confruntat cu diverse probleme în ceea ce o privește pe fetița lor.

'Scumpa mea are o tuse seacă urâtă, foarte urâtă. Respiră foarte greu și plânge mult. Am venit la spital ajutați de o doamnă din România foarte cumsecade. La spital am dat de o asistentă româncă și toate lucrurile au decurs mai bine decât mă asteptăm. Carla a primit tratament si sper să se facă bine cât mai repede. Vouă vă mulțumesc pentru griji', este mesajul postat de Ileana Sterp, pe contul ei de Instagram.

Ileana Sterp, anunț despre starea fetiței ei

Ileana Sterp a anunțat, după ceva timp, pe contul ei de Instagram, faptul că fetița ei se simte mai bine, după ce a primit îngrijiri medicale. Copila a trecut prin momente cumplite, iar părinții ei au avut parte de speriatura vieții lor. Carla a ajuns la un spital din Tenerife, chiar în vacanța în care se află cu părinții ei și alți prieteni de familie.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter