Povestea impresionantă a lui Beni, copilul crescut de familia lui Culiță Sterp: "Am fost la casa de copii, pe la 4-5 ani"

Publicat pe

Geta Sterp este sora mai mică a lui Culiță Sterp. Tânăra este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține pe fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în familia sa. De asemenea, Geta Sterp este cea care le-a spus tuturor povestea dramatică a lui Beni, fiul de suflet al mamei Geta. După ce mulți internauți au acuzat familia Sterp că îl exploatează pe băiat, Geta a decis să spună adevărul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Beni, băiatul pe care frații Sterp și Mama Geta l-au luat sub aripa lor, are o poveste de viață cutremurătoare. Băiatul de 13 ani a ajuns în familia Sterp în urmă cu doi ani, dar până atunci Beni a trecut prin momente dificile. Sora mai mică a artistului, Geta, le-a explicat fanilor că nu îl exploatează așa cum cred unii, iar băiatul face parte din familia lor.

Beni provine dintr-o familie destrămată, are 7 frați și o mamă care nu a putut să se ocupe de ei, motiv pentru care el a crescut la orfelinat. Băiatul a fost părăsit de tată când avea doar câțiva ani. După ce i-a cunoscut pe frații Sterp, Beni s-a atașat de ei, iar mama Geta împreună cu copiii ei au decis să îl ia pe tânăr sub aripa lor.

Citește și: Tatăl lui Culiță Sterp a fost arestat când mama Geta era însărcinată:„Nu era zi în care să nu plâng'

Citește și: Geta, mama lui Culiță Sterp, vorbește despre căsnicia cu tatăl copiilor ei:„Mi-a dat foc la…'

Citește și: Maluma revine în România!Când va fi concertul și cât costă biletele

Citește și: Cum arată Lora fără strop de machiaj.Mulți nu au recunoscut-o

Geta Sterp le răspunde celor care susțin că familia ei îl exploatează pe Beni

Geta, sora lui Culiță Sterp a vrut să lămurească situația cu privire la Beni, băiatul de suflet al mamei Geta. Tânăra a făcut în urmă cu ceva timp un vlog în care a explicat cum a ajuns Beni în familia ei și de ce i-au permis să rămână în sânul familiei.

Băiatul de 13 ani a mărturisit că și-a dorit foarte mult să rămână alături de frații Sterp, simțindu-se protejat de aceștia. „Beni a zis că nu mai vrea să se duca acasă. Noi nu știm care sunt legile, regulile, cert este că la noi se simte bine. O să înceapă scoală, o să avem grija de el în continuare„, a spus Geta Sterp despre Beni, potrivit Kanal D.

De asemenea, Beni a povestit că a trecut prin momente cumplite, iar mama sa nu a fost niciodată alături de el și frații săi. „Mama Geta înseamnă pentru mine o mama pe care nu am avut-o atâția ani.Nu am simțit pe nimeni să îmi zică un compliment frumos. Numai înjurături. Nu am găsit liniștea într-o mama. Nu stiu ce este ăla tata. Nu am văzut pe nimeni să mă ia în brațe. Pe tine te consider o sora mai mare”, a spus Beni.

Beni și Iancu Sterp au împărțit cadouri copiilor de Sărbători

Mai sunt câteva zile până la Crăciun, iar fratele mai mic al lui Culiță Sterp, Iancu, a mers împreună cu Beni pentru a împărțit cadouri copiilor. Iancu și-a pus costumul de Moș Crăciun și a reușit să facă fericiți mai multe familii, în special pe copii. Alături de el a fost Beni, care îl consideră pe Iancu fratele său.

Fratele artistului a făcut și un anunț pe rețelele de socializare pentru toți cei care vor să-i sprijine, iar deja mai mulți prieteni l-au anunțat că vor să facă donații pentru copiii sărmani. Am stabilit și data când o să distribuim cele mai multe pachete, adică pe 20 înainte de Crăciun.A făcut și Beni 200 de lei să ia pachete de la o doamna. Noi o să punem să luam și mai multe. O să fie totul transparent, îmi convine să primim cât mai multe pachete', a anunțat fratele lui Culiță Sterp, potrivit Fanatik.ro.

De ce a ajuns Beni la casa de copii

Familia Sterp este una dintre cele mai iubite și apreciate familii din mediul online. Odată cu succesul lui Culiță Sterp, frații și mama acestuia s-au afișat în mediul online, astfel, ei au intrat rapid în sufletele oamenilor. Beni, copilul ajuns celebru cu ajutorul familiei Sterp nu a avut deloc o viață ușoară. Beni a povestit că a stat câțiva ani la casa de copii din cauza problemelor de acasă.

Am fost la casa de copii, pe la 4-5 ani. Am stat câțiva ani. Am rămas repetent de două ori. Nu mi-e rușine să zic. Uneori mai mergeam la lucru ca să fac bani. Mergeam la școală, mă mai certau. ', povestește Beni.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter