Geta, mama lui Culiță Sterp, vorbește despre căsnicia cu tatăl copiilor ei: „Mi-a dat foc la...”

Publicat pe

Mama Geta, femeia care i-a dat viața lui Culiță Sterp și fraților lui Iancu, Geta și Ileana a făcut, de curând dezvăluiri dureroase din căsnicia cu tatăl copiilor. Bărbatul a părăsit-o atunci când cei patru erau foarte mici așa că, după ce a rămas singură femeia s-a văzut nevoită să se împartă între muncă și creșterea lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce soțul a părăsit-o, mama Geta, cea care l-a adus pe lume pe Culiță și pe frații lui, cei care i-au rămas aproape au fost doar copiii ei. Una dintre fiicele sale, Geta, a făcut un vlog cu Mama Geta, în care cea din urmă a povestit foarte emoționată despre episodul nefericit care avea să îi marcheze viața pentru totdeauna.

Geta, mama lui Culiță Sterp, dezvăluiri despre bărbatul care a părăsit-o

Geta Sterp, sora mai mică a lui Culiță, își iubește foarte mult mama și a vrut, pe vlogul ei, să le arate tututor cât de puternică este, de fapt, mama Geta.

„Mi-a promis domnul soț, cel care a dezertat…ne-am înțeles că mergem la o nuntă, aici, în sat, la niște vecini. Aveam o soră în Spania, Felicia, care mi-a trimis 50 de euro, nu apăruseră euro atunci la noi, nici nu știu cum era. Mi-am luat un costum, că nu mă scăldam eu în bani.

Aveam un costum…și acum îl visez. Negru, garnisit cu roșu așa la buzunare și un șliț lung așa, crăpătură la spate, frumos. Aveam kilograme, cam 63, eu am fost slăbuță, până mai acum încoace m-am îngrășat.

Și frate, mă îmbrac eu cu costumul ăla și aveam și o pereche de pantofi cu toc cu o fundiță roșie la spate. Arătam ca din revistă. Îi arăt la soțul, cât îmi stătea de fain', a spus mama Geta, mama lui Culiță.

Citește și: De ce a devenit casa lui Culiță Sterp atracție turistică. Mama Geta

Citește și: Mama Geta, dezvăluri dureroase despre tatăl lui Culiță Sterp

Citește și: Ce afacere secretă are Culiță Sterp

Mama Geta nu avea voie să poarte tocuri

Și povestea continuă. După ce i-a văzut pantofii, care erau cu toc, bărbatul a recurs la un gest pe care mama Geta nu l-a înțeles niciodată.

„Și îi arătai, el nu zise nimic, nici că-i fain, nici că-i urât. Și el zice: 'tu crezi că mergi ca o țarcă, cu tocurile alea cu mine?'. Știam că nu mă lasă să port nici tocuri, dar n-am mai realizat.

Și mă duc la râu, că aveam multe haine spălate, să mă duc să le clătesc…foarte fericită că mă duc și eu cu domnul la nunta, cu voi. Când vin eu de la râu cu hainele, ardea ceva în curte, era o bucată de material negru.

Mi-a dat foc la costumul nou, pe care-l luasem pe mine doar de probă. M-am supărat, n-am mai mers nici la nuntă. A zis că 'ce cred că eu mă duc cu șlițul ăla crăpat la spate, cu el la nuntă?'. Atât de rău mi-a părut de costumul ăla…', a povestit aceasta, foarte emoționată.

„Din cauză că eu l-am iubit sincer, toate alea pentru mine erau un fleac', a mai adăugat Mama Geta.

Geta, mama lui Culiță Sterp își așteaptă soțul infidel de 8 ani să vină acasă

Deşi e supărată pe soţul ei, „mama Geta' spunea, într-un interviu că are puterea să spună că-şi va reprimi cândva soţul acasă.

„Poate o să râdeţi de mine, dar eu ştiu că, în adâncul sufletului meu, tot pe mine mă iubeşte. Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău. Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare uneori să fie o boală mai grea decât beţia sau nebunia, mai ales dacă te loveşte la vârsta a doua, cum se spune', a mai zis, pentru impact.ro, mama fraţilor Sterp.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter