Motivul pentru care Mioara Velicu și-a pregătit deja locul de veci: ”Să nu mă pună într-un sac”

Publicat pe

Pandemia de coronavirus a speriat-o teribil pe Mioara Velicu! Interpreta de muzică populară a mărturisit că și-a pregătit deja locul de veci la cimitir și a dezvăluit care a fost motivul care a făcut-o să recurgă la acest gest.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Petrică Mîțu Stoian a murit i-a făcut pe mulți soliști din România să se pregătească pentru momentul trist ce va veni și în viața lor. Mioara Velicu a făcut o mărturisire de-a dreptul șocantă! Solista de muzică populară este destul de speriată în legătură cu pandemia de COVID-19, așa că a decis să-și pregătească locul de veci. Ea a spus că vrea să lase totul în ordine, fără a le împovăra pe fiicele sale atunci când va trece în neființă.

Motivul pentru care Mioara Velicu și-a pregătit deja locul de veci!

Într-un interviu pentru Antena 3, Mioara Velicu a recunoscut că perioada pandemiei a băgat frica în ea, motiv pentru care a luat această decizie. Cu toate că este vaccinată, artista de 77 de ani se teme că va ajunge la spital și va fi pusă într-un sac.

Citește și: Când și unde va avea loc înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Sora lui se ocupă de funeralii

Citește și: Dosar penal de ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. Procurorii s-au autosesizat

Citește și: Prima fotografie cu Monica Gabor și Mr. Pink, după zvonul despărțirii. Cum au fost surprinși

Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a vizitat fiul când Anamaria Prodan se afla în Dubai: „Ne lipsește tuturor'

„Şi eu sunt speriată chiar dacă sunt vaccinată, îmi era foarte frică anul trecut să nu cumva să ajung la spital şi să mă pună într-un sac. Nu îmi era frică că mor, dar voiam să mă ducă pe ultimul drum măcar cineva din familie. Când stai acasă şi te gândești ce-o să fie, aoleu, nu. Aveți grijă de voi, aveți grijă de cei din jur. „Trebuie să fii întotdeauna pregătit să nu lași necazuri pentru cei care te vor duce pe ultimul drum. Dacă totul este pregătit de acum, e ca şi cum ți-ai face o casă”, a declarat artista pentru Antena 3.

Mioara Velicu, mărturisiri cutremurătoare despre moartea soțului

În urmă cu aproape 8 ani, Mioara Velicu a rămas văduvă și de atunci merge aproape zilnic să aprindă o lumânare la mormântul soțului ei.

„El îmi cumpăra de toate, el făcea toate cele, avea și un salariu foarte frumos. Pentru mine, el era bucuria vieții, m-a apărat și m-a protejat, îmi aducea câte ceva de peste tot de pe unde mergea. A fost un om extraordinar, în primul rând nu a fost gelos. Mi-a făcut viața frumoasă, era un critic extraordinar și sincer', povestea Mioara Velicu.

De asemenea, interpreta de muzică populară dezvăluia și faptul că a avut grijă ca lumânarea de la mormântul bărbatului său să nu se stingă niciodată.

„Lumânarea nu s-a stins de când a murit. Și cât timp voi fi în viață, lumânarea nu se va stinge pentru că este un obicei, este o tradiție. Așa trebuie pomeniți cei care pleacă la Domnul. Soțul meu a fost un mare sportiv, antrenor și olimpic.', a spus Mioara Velicu, în cadrul emisiunii „Star Matinal' de la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter