Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției lui: „În fiecare zi mă duc la cimitir și stau de vorbă cu ea”

Publicat pe

Nicolae Botgros a spus adevărul dureros despre moartea soției lui, Lidia Bejenaru. Au trecut trei luni de când partenera lui de viață s-a stins din viață, iar dirijorul nu a trecut nici acum peste marea suferință. Artistul a povestit că merge zilnic la cimitir, la mormântul ei, pentru a-și mai alina dorul. Totodată, a ținut să precizeze că nimeni nu a știut ce a trăit în familie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicolae Botgros a scos la iveală adevărul dureros despre moartea soției lui, Lidia Bejenaru. Dirijorul nu-și poate reveni nici acum din șoc, la trei luni de când care i-a fost parteneră de viață s-a ridicat la Ceruri. De dorul ei, nu există zi în care să nu meargă la cimitir, la mormântul ei, pentru a se ruga și pentru a „vorbi' cu ea.

Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției lui: „În fiecare zi mă duc la cimitir și stau de vorbă cu ea'Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției lui: „În fiecare zi mă duc la cimitir și stau de vorbă cu ea'

Nicolae Botgros și soția lui, Lidia Bejenaru, au fost împreună timp de 50 de ani. A respectat-o până în ultima clipă, pentru că l-a înțeles chiar și atunci când el a călcat strâmb și a făcut un copil cu o altă solistă, Anișoara Dabija. Acum, fără ea, artistul se simte mai trist ca niciodată, iar durerea pare că nu va trece niciodată, după cum a spus-o chiar el.

Citește și: Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, mesaj tăios pentru amanta tatălui său:„Fericirea nu se…'

Citește și: Devastat după moartea soției, Nicolae Botgros regretă că a înșelat-o:„Am greșit eu'

Citește și: Dosar penal de ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian.Procurorii s-au autosesizat

Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a vizitat fiul când Anamaria Prodan se afla în Dubai:„Ne lipsește tuturor'

Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției lui, Lidia Bejenaru

În urmă cu trei luni, Nicolae Botgros a primit cea mai cumplită veste. Soția lui, Lidia Bejenaru, a murit. Femeia trecuse prin trei operații, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon de mai multă vreme. Marele dirijor a povestit că a fost încercat de COVID-19, însă prefera să mai treacă o dată prin boală decât ca să trăiască această pierdere uriașă a soției. Nici el și nici ea nu au crezut că problemele ei de sănătate sunt atât de grave.

„Am fost încercat de Covid, dar mai bine mai treceam încă o dată prin Covid decât să fiu încercat de această mare pierdere. Pierderea aceasta și ruptura din suflet este enorm de grea. Se spune în popor o vorbă: .

Cu Lidia ne cunoaștem de la 15 ani. Am învățat la Soroca împreună. Am viețuit împreună 50 de ani, o viață de om. Două luni nu ne-au ajuns până la jubileu (n.r. nunta de aur). Nimeni nu a crezut, nici noi nu am crezut că problemele de sănătate sunt atât de grave. Noi am mers la o consultație, iar apoi la o investigație și, după asta, ni s-a propus să mergem la intervenție.', a declarat Nicolae Botgros în emisiunea „Prima Oră', conform click.ro.

Femeia a suferit de cancer la colon

Nicolae Botgros a declarat că după ce soția lui a trecut prin a treia intervenție a intrat în comă și nu a mai putut vorbi cu ea. A fost în acea stare timp de o săptămână, vreme în care cu toții s-au rugat să-și revină. Din păcate, nu a fost așa, iar pe 26 iulie a primit vestea cumplită că ea se stinsese din viață.

„Este vorba de cancer la colon, care se răspândește foarte repede. Peste câteva zile de la investigații s-a făcut intervenția. După prima operație noi am discutat, am glumit, am plimbat-o prin salon, dar după trei-patru zile a fost nevoie și de-a doua operație, pentru că ceva nu era în regulă.

După a doua intervenție a urmat și a treia, iar după această intervenție nu am mai putut vorbi cu ea, pentru că a căzut în comă, a stat în această stare timp de o săptămână. Pe 26 iulie am primit vestea la ora șase și un sfert că Lidia ne-a părăsit', a continuat dirijorul.

„Depărtarea de mormântul ei e foarte dureroasă'

Dirijorul a fost încurajat de cei dragi. I-au spus că durere va trece, însă el simte că ea devine tot mai apăsătoare odată cu trecerea timpului. Pentru a-și mai alina dorul, el merge deseori la cimtir și „stă de vorbă' cu ea. În încheierea declarațiilor, Nicolae Botgros a spus că niciodată nu va ști nimeni ce trăit în familia lui și i-a sfătuit pe oameni să privească mai întâi în „ograda' lor.

„Toată lumea vorbește că durerea o să treacă, dar cu cât timpul trece această durere mai mult apasă, e tot mai greu. În fiecare zi mă duc la cimitir și stau de vorbă cu ea. Îmi este mai ușor când sunt cu colegii mei, dar când mă îndepărtez de Chișinău, îmi vine foarte greu. Am fost câteva zile pe la București și nu aveam răbdare să mă întorc acasă să mă duc la cimitir.

Depărtarea de tot ce este aici și de mormântul ei este foarte dureroasă. Sfatul meu pentru toată lumea este: să vă uitați în ograda voastră și să nu aruncați cu pietre, pentru că piatra se poate întoarce înapoi…Niciodată nu o să știe toată lumea ce am trăit în familia mea. Știu poate doar Cornel și Cristi și nici măcar ei nu știu totul.', a conchis el.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter