Tatăl lui Culiță Sterp a fost arestat când mama Geta era însărcinată: „Nu era zi în care să nu plâng”

Publicat pe

Tatăl lui Culiță Sterp a fost arestat când mama Geta era însărcinată. Este bine știut faptul că artistul Culiță Sterp nu a avut deloc o viață ușoară. Mama acestuia s-a chinuit de una singură să își crească toți copiii. Aceasta a povestit cu lux de amănunte o perioadă extrem de dificilă din viață ei. Soțul său a fost arestat pe vremea când femeia era însărcinată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp este unul dintre artiștii care știu ce înseamnă să te bucuri cu puțin. Acesta a avut parte de o copilărie frumoasă, dar dificilă. Mama acestuia a povestit cu lux de amănunte o perioadă foarte grea din viața ei. Soțul femeii a intrat în închisoare în timp ce aceasta era însărcinată. Cu emoție în glas, ea s-a deschis în fața internauților și a povestit cum a reușit să facă față acestor obstacole.

Aceasta a făcut o serie de mărturisiri dureroase din acea perioadă. Din fericire, ea a reușit să treacă peste toate evenimentele nefericite din viața ei.

Citește și: Geta, mama lui Culiță Sterp, vorbește despre căsnicia cu tatăl copiilor ei:„Mi-a dat foc la…'

Citește și: Culiță Sterp a împlinit 29 de ani. Cine l-a făcut să plângă de ziua lui:”Exact ca un tată”

Citește și: Alin Oprea de la Talisman a împlinit 50 de ani.Cum l-a sărbătorit iubita

Citește și: Anamaria Prodan i-a reproșat lui Laurențiu Reghecampf, în direct:„Trebuia să fii un model pentru copiii tăi'

Tatăl lui Culiță Sterp a fost arestat când mama Geta era însărcinată

Femeia a povestit cu lux de amănunte perioada în care era însărcinată cu Getuța. Aceasta susține că a fost extrem de dificil deoarece deja apăruseră pe lume Culiță și Ileana. În acea perioadă, artistul avea doar trei ani și jumătate, în timp ce sora sa mai mică doar un an.

Când eram însărcinată cu Getuța în două luni, pe tatăl ei l-a arestat la Poarta Albă, la Constanța. Am stat toată vara cu copiii mici, cu Ileana și cu Culiță…Culiță era mic, ce avea, trei ani jumătate, Ileana un an jumătate. Pe Getuța am născut-o în septembrie, chiar de Ziua Crucii e născută, e o zi binecuvântată. În ziua aia a plouat cu găleata.', a povestit ea.

Aceasta a subliniat faptul că la acea vreme era destul de săracă. Cu tristețe în glas, mama Geta își amintește de o bucătărie, doi copii mici și geamuri nepuse la casă. Ba mai mult, ea și fostul soț și-au scris multe scrisori, pe care el le-a ars la scurt timp după ce a ieșit din închisoare.

„Toată vara am scris multe scrisori subsemnatului, mi-a scris și el mie, plângeam, vorbeam cu copiii, dar ce puteai să vorbești cu doi copii mici.Vorbeam cu ei că nu aveam cu cine. N-aveam poartă la casă, nu aveam geamurile puse, aveam o bucătărie gata si acolo dormeam cu ei. Mi-era foarte dor de el, plângeam, nu era zi să nu plâng, îi scriam scrisori, îmi scria și el mie înapoi…dar ce credeți că s-a întâmplat cu acele scrisori? Când s-a întors de acolo, mi-a dat foc și la scrisori, că poate acum citeam una dintre ele.', a subliniat ea.

Mama lui Culiță Sterp și-a vizitat fostul soț în închisoare

Aceasta își amintește cu tristețe de momentul în care și-a vizitat fostul soț în închisoare. La două luni după ce a născut, și-a luat cei trei copii și a plecat cu autobuzul către omul pe care îl iubea. Acesta nu și-a putut vedea copiii, însă mama Geta a fost mulțumită că a reușit să își revadă bărbatul.

„Și ele au avut soarta costumului. Născui în septembrie și cred că la o lună jumătate de când am născut, am zis să mă duc la tatăl ei în vizită…atunci sper că îi era dor de mine, nu ca acum. Am luat fata în brațe, luai pe Culiță, luai pe Ileana și am luat autobuzul. De la Simeria am luat trenul direct Medgidia. Atunci te-a văzut prima dată, de unde să te vadă dacă el era arestat? Eram cu inima împăcată că l-am vizitat. Cam la o lună jumătate a fost eliberat și el.', a mai spus ea.

Mama Geta susține că l-a iertat pe tatăl copiilor ei

Aceasta povestește cum și-a iertat fostul soț pentru toate greșelile pe care le-a făcut. Din păcate, el nu a fost la fel de deschis către o împăcare precum mama Geta.

„Să știți că din partea mea, eu i-am iertat orice, din partea lui..el n-a putut. După ce a venit domnul de acolo, l-am făcut și pe Iancu', a mai declarat ea pe canalul de YouTube.

Sursă foto: Facebook și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter