Alin Oprea de la Talisman a împlinit 50 de ani. Cum l-a sărbătorit iubita

Publicat pe

Alin Oprea a împlinit în urmă cu două zile 50 de ani, vârstă care, spune el, îl prinde mai îndrăgostit ca niciodată. După un divorț lung și stresant, Alin este fericit acum alături de Medana, iar tânăra i-a făcut o super surpriză de ziua lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În cursul zilei de sâmbătă, 20 noiembrie 2021, a avut loc la Arad lansarea proiectului 'Talisman-Filarmonik', sub bagheta maestrului Marius Hristescu, eveniment la care au participat și Alin Oprea împreună cu iubita lui. Alături de orchestră, Alin Oprea a susținut un concert pe care mulți și-l vor aminti cu drag, iar Medana a profitat de ocazie și i-a făcut o surpriză specială artistului.

La finalul evenimentului, iubita lui, Medana, alături de organizatori au pregătit o surpriză de zile mari: artistului i s-a cântat 'La mulți ani', pe scenă, căci, sâmbătă, a împlinit vârsta de 50 de ani!

De asemenea, Alin Oprea a primit și o diplomă din partea comunității arădene, „Titlul de excelență pentru întreaga activitate artistică', potrivit cancan.ro.

Citește și: O mai ții minte pe Kassandra din telenovela cu același nume?Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Adela Mărculescu, despre debutul ca actriță:„Au fost probleme, mama era de partea mea, tata…/ EXCLUSIV

Citește și: Iulian Pîtea și Ciprian Silași, de la EXATLON, manechini pentru Adina Buzatu

Citește și: Cum se simte Valentina Pelinel, după ce a fost operată la picior:„Am reușit să elimin o cârjă

La mulţi ani, Alin Oprea! Un moment unic şi atât de emoţionant! Mă bucur enorm că destinul a făcut în aşa fel încât acest moment special al vieţii tale, cel în care împlineşti 50 de ani, să îl petrecem împreună.

Ai ajuns la vârsta cea mai importantă din viaţa unui om. Vârsta la care ai devenit mai înţelept şi mai puternic, vârsta la care poţi iubi necondiţionat, vârsta la care ai devenit un alt OM. Un om frumos, extrem de valoros, binecuvântat, cu un talent incomensurabil, dar care şi-a păstrat sufletul de copil.

Sunt atât de mândră de tine! Sunt fericită că am un astfel de partener cu care pot păşi prin tumultul vieţii fără teamă, cu entuziasm şi cu zâmbetul pe buze.

Îţi doresc tot ceea ce sufletul tău are nevoie. Binecuvântări divine să se reverse mereu asupra ta. Cu aleasă preţuire, devotament, admiraţie şi multă dragoste, îţi doresc un sincer şi călduros la mulţi ani, din toată inima!', i-a urat Medana lui Alin Oprea.

Răspunsul artistului nu s-a lăsat prea mult aşteptat.

Viaţa mea abia acum începe cu adevărat! Am avut nevoie de 50 de ani să pot înţelege ce înseamnă fericirea, iubirea şi o viaţă trăită în armonie şi echilibru alături de un om care m-a făcut să renasc, să mă redescopăr şi să îmi cunosc adevarata valoare. Mulţumesc!', a spus și Alin Oprea, recunoscător iubitei sale.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter