Alex Bodi și Daria Radionova s-au întâlnit la Londra și au apărut zvonurile că s-au împăcat: „Vom vedea ce ne...”

Publicat pe .

Alex Bodi și Daria Radionova s-au întâlnit la Londra. După ce au format o relație, Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit cu multe certuri și acuzații extrem de acide. Acum, cei doi au fost surprinși împreună la Londra. Potrivit acestora, inițial s-au văzut întâmplător, urmând ca următoarea zi să iasă împreună la un restaurant de lux. Omul de afaceri a oferit primele declarații cu privire la timpul petrecut alături de rusoaică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi și Daria Radionova au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au despărțit într-un mare stil, implicând ceartă și acuzații extrem de grave. Acum, ei au fost surprinși împreună la Londra, unde inițial s-au văzut întâmplător. Ulterior, ei și-au dat întâlnire la un restaurant de lux. Omul de afaceri a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu frumoasa rusoaică.

Alexi-Bodi-1-1Alexi-Bodi-1-1

Cei doi au oferit primele declarații cu privire la întâlnirea lor. Alex Bodi a subliniat faptul că nu există momentan nicio împăcare, dar este mai mult decât evident că se află în relații mai bune decât până acum.

Citește și: Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu.Ce surpriză i-a făcut în timpul relației cu Daria Radionova

Citește și: Daria Radionova și Alex Bodi, scandal la TV:'A fost agresiv cu mine'

Citește și: Anamaria Prodan i-a reproșat lui Laurențiu Reghecampf, în direct:„Trebuia să fii un model pentru copiii tăi'

Citește și: Codin Maticiuc lansează o carte despre Nuțu Cămătaru:„5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori'

Alex Bodi și Daria Radionova s-au întâlnit la Londra. S-au împăcat?

Alex Bodi și Daria Radionova au fost surprinși împreună la Londra. Omul de afaceri a făcut o serie de declarații cu privire la această reunire a lor. El susține că încă nu se poate vorbi de o împăcare, însă cu siguranță există o relație mai bună între ei. Mai mult decât atât, deși inițial s-au întâlnit din pură coincidență, a doua zi milionarul a scos-o la cină. Acesta a vrut să o impresioneze, motiv pentru care au servit masa la un restaurant de lux, în cadrul căruia se poate intra doar cu card de membru.

În prima zi ne-am întâlnit din coincidență. Dar ieri, într-adevăr, am vorbit, ne-am întâlnit, am ieșit la cină împreună, pentru că suntem doi oameni maturi, am stat de vorbă și am lămurit anumite aspecte între noi. Asta nu înseamnă că suntem împreună sau ne-am împăcat. Nu mai există nicio urmă de negativitate, suntem doi oameni maturi și vom vedea ce ne oferă viitorul. Foarte simplu', a declarat Alex Bodi pentru Click!

Daria Radionova: „Știu că este un om bun'

Pe de cealaltă parte, și Daria Radionova a vorbit pe scurt despre relația pe care o are cu Alex Bodi în prezent. Aceasta a fost destul de discretă cu privire la întâlnirea lor, însă nu a exclus posibilitatea unei împăcări.

„Prefer să nu comentez nimic despre întâlnirea noastră. Este mai bine așa. Știu că este un om bun. Mai departe, depinde ce vrea Dumnezeu. Vom vedea', a declarat Daria Radionova pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton