Codin Maticiuc lansează o carte despre Nuțu Cămătaru: „5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori”

Publicat pe

Codin Maticiuc lansează o carte despre Nuțu Cămătaru. Anunțul a fost făcut chiar de către actor. Acesta a făcut dezvăluirea printr-o postare surprinzătoare pe rețelele de socializare. Lucrarea lui, intitulată „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru', a fost deja scrisă și urmează să apară în scurt timp. Iată ce a declarat artistul despre Ion Balint!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În curând, Codin Maticiuc lansează o carte despre Nuțu Cămătaru. Actorul a numit lucrarea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru', semn că Ion Balint, cunoscut drept Nuțu Cămătaru, este protagonistul. În opera lui, omul de afaceri a povestit că îl cunoaște de cinci ani și că ar fi făcut cunoștință până și cu familia lui.

În urmă cu câteva ore, Codin Maticiuc și-a lăsat toți fanii mască. El a făcut o postare inedită pe rețelele de socializare, în care anunța că a scris o carte despre Ion Balint, zis și Nuțu Cămătaru. Opera omului de afaceri, intitulată „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru', va fi lansată miercuri. Tot atunci, drept „bonus' pentru fani, actorul va susține și o conferință de presă pe YouTube, alături de protagonistul lucrării sale.

Citește și: De ce Codin Maticiuc joacă întotdeauna roluri în care este bătut:„Totul mi se trage de la…'

Citește și: Mihai Bendeac i-a donat 100.000 de euro cash lui Codin Maticiuc pentru renovarea spitalelor de stat:„Toți banii provin din vânzarea cărții'

Citește și: Marius Manole înapoiază decorația oferită de Klaus Iohannis, în 2016:„Pentru mine, președintele este un trădător'

Citește și: Dan Bittman s-a vaccinat? Artistul, surprins la mall, unde se intră doar cu certificat verde:„E o întrebare…'

Codin Maticiuc lansează o carte despre Nuțu Cămătaru

Totodată, în dreptul anunțului, Codin Maticiuc a postat și o poză cu coperta cărții. În imagine, Nuțu Cămătaru poartă un maiou negru și ține mâna pe capul unui leu sălbatic. Actorul a povestit că a lucrat la opera lui timp de cinci ani, reușind să-l convingă pe Ion Balint să-i spună povestea abia în 2017.

„Aceasta este cartea mea. O carte la care am lucrat în ultimii 5 ani. Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-mă la Miami, pe prima pagină a ziarului Miami Herald era Nuțu Cămătaru. Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu. Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea.', a scris Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.

5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori'

În continuare, Codin Maticiuc a povestit că a stat timp de cinci ani lângă Nuțu Cămătaru. După ce acesta din urmă i-ar fi dat acordul, actorul i-ar fi cunoscut și familia. Artistul a transmis că, în același timp, i-ar fi cunoscut și anturajul și dușmanii.

„5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești. Am văzut și condițiile generale din penitenciare, dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru «Inamicul Public Numărul Unu».

5 ani. 5 ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotrivă anturajul și dușmanii, poveștile și familia. 5 ani de când am primit un acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi. 5 ani în care am fost martorul tăcut al unor răfuieli și reglări de conturi cum nu mi-am putut imagina că există, narate cu lux de amănunte de liderul clanului Cămătaru', a adăugat actorul.

Când va apărea cartea

Codin Maticiuc a spus despre cartea lui că are un prezent și un trecut. Conform spuselor lui, cititorii vor afla în lucrare cât ar fi „cântărit' prezența lui Ion Balint în „viața unor grei ca Gigi Becai sau Marian Vanghelie și mulți alții'.

„Această carte are un prezent, observat de mine, un băiat ce a pășit într-un univers necunoscut și un trecut, povestit de nimeni altul decât Nuțu Cămătaru. Un trecut care-l privește și-n care se amestecă mafia străzii cu cea a politicii. Cât a cântărit prezența lui Ion Balint în viața unor «grei» ca Gigi Becali sau Marian Vanghelie și mulți alții? Veți afla acum', a mai transmis Codin Maticiuc.

Pe 24 noiembrie, atunci când va apărea cartea, va avea loc și o conferință de presă pe YouTube. Va fi susținută la ora 13:00 de către Codin Maticiuc, iar în ea va apărea și Nuțu Cămătaru.

„Va fi prima și foarte probabil ultima oară când el va purta un dialog deschis cu voi și cu presa. Cineva va prelua întrebările voastre și ni le va adresa.

Vă promit că voi răspunde la mai multe întrebări dintre cele formulate de voi decât de la toată presa prezentă la eveniment', a mai menționat actorul.

Un citat din cartea lui Codin Maticiuc

În încheierea postării, Codin Maticiuc a scris un citat din cartea pe care urmează să o lanseze. Fragmentul a stârnit un val de reacții din partea internauților.

„P. S. La final vă las cu un citat din carte, atât cât să intrați în atmosfera lucrurilor care se petrec acolo: „… a golit un spray de-ăla paralizant în cort. Să fi văzut cum se călcau în picioare să iasă. Dar ai dracului veniseră pregătiți. Imediat au scos săbiile la noi.

Jur că am crezut c-a omorât douăj de inși. Dar le-a rupt doar picioarele. Atunci Gușă al meu a ridicat un topor de pe jos și s-a apucat de ei', așa arată citatul din cartea lui Codin Maticiuc.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter