Mihai Bendeac i-a donat 100.000 de euro cash lui Codin Maticiuc pentru renovarea spitalelor de stat: „Toți banii provin din vânzarea cărții”

Publicat pe

Codin Maticiuc a fost extrem de emoționantă astăzi, după ce a primit o veste uriașă. Mihai Bendeac l-a sunat și i-a spus că i-a transferat în contul dedicat renovării spitalelor publice 100.000 de euro. Banii sunt din vânzările cărții sale, Jurnalul unui burlac – Conversații cu mama, care are un succes nemaipomenit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cartea lui Bendeac s-a vândut extrem de bine, iar prima tranșă de bani valorează 100.000 de euro, bani pe care ar fi trebuit să îi împartă jumătate cu editura și jumătate care trebuia să le revină lui Bendeac și mamei sale. Anunțul a fost făcut de Codin Maticiuc.

Mihai Bendeac i-a donat 100.000 de euro cash lui Codin Maticiuc pentru renovarea spitalelor de stat: „Toți banii provin din vânzarea cărții'Mihai Bendeac i-a donat 100.000 de euro cash lui Codin Maticiuc pentru renovarea spitalelor de stat: „Toți banii provin din vânzarea cărții'

GIVEAWAY – 100.000 de euro! – cel mai mare giveaway din România Boom! Cel mai mare giveaway de anul ăsta și cred ca din istoria social media: o sută de mii de euro, cash. #hugegiveaway, senzațional, nemaivăzut și nemaiîntâlnit! Uimitor, efectiv n-o să vă vină să credeți!  Cât ține giveaway-ul? Două săptămâni. Atât și nici o secundă în plus. Atât i-a trebuit lui Mihai Bendeac ca să vândă câte, Doamne, iartă-ma, cărți a vândut el astfel încât să facă o plată astăzi de 100.000 de euro în contul fundației Metropolis pentru inițiativa mea de a renova spitale de stat la care el s-a alăturat. De astăzi cauza #spitalepublicedinbaniprivati este mai puternica cu 100.000 de euro, exact cât să am aripi sa cutez a începe renovarea secției de nefrologie pediatrica.

Ce vorbesc eu sa încep? Cu banii ăștia pot face chiar jumătate, cel puțin la ochi căci nu am un deviz. Da, v-am mai spus ca Mihai donează toți banii încasați pe cartea lui, «Conversații cu mama», iar suma este atât de mare pentru ca și editura lui, Bookzone, a renunțat la orice profit în favoarea acestei cauze sociale. Le mulțumesc atât lui cat și lor', a scris Codin Maticiuc pe contul lui de Facebook, dar și pe cel de Instagram.

Ulterior, afaceristul a precizat că singura rugăminte pe care o are la prietenii virtuali este să dea share la postarea lui: Da, Mihai Bendeac este influencer deși el nici nu știe asta și nici nu i-ar plăcea sa afle deci sper sa nu citească aceste rânduri vreodată. Un influencer mare, unul care-și folosește «puterea» așa cum cred eu ca trebuie folosită. Un influencer care astăzi a făcut și primul lui GIVEAWAY. Cel mai mare din istoria României.

Nu vrea în schimb nimic. Nu va cere sa dați vreun like sau sa urmăriți pe cineva. Va cer eu sa ne urmăriți în aceasta aventura a renovării spitalelor publice ca să vedeți ce #FACEM cu banii. Atât. Vă pup, vă mulțumesc dacă ați citit până aici și dacă dați un share. Lu Mihai nu îi mulțumesc, că se supără'.

Codin Maticiuc renovează pe cont propriu secția de Oncologie Pediatrică, de la Spitalul Fundeni

A început pe 1 septembrie lucrările de renovare la etajul 7 al Spitalului Fundeni, etaj unde se află secţia de Oncologie Pediatrică.

De început, am început pe 5 septembrie. Când am venit cu muncitorii, încă nu fuseseră mutaţi pacienţii. A, aţi venit? Păi, staţi aşa’, povesteşte improbabilul şef de şantier. 

Renovarea de la Fundeni a fost promisă unei fetiţe internate aici, la camera 702, în decembrie 2016. Umblând să împartă daruri prin saloane, împreună cu îngerii’ de la o asociaţie caritabilă, Codin Maticiuc a întâlnit un alt copil căruia Moş Crăciun nu mai avea ce să-i aducă.

Ochi trişti, căci nu voia nimic din patetica lui desagă', consemna Maticiuc pe pagina lui de Facebook. 

Citește și:

Anca Turcașiu, gest total neașteptat, în plină stradă! Cum a fost fotografiată de paparazzi, după ce și-a făcut cumpărăturile

Cum se mai simte milionarul Ioan Niculae, după ce a ajuns în stare gravă la spital, cu COVID-19. Detalii de ultimă oră

Analia Selis a vorbit despre motivele care au dus la divorț: „El a ajuns să fie într-un fel care nu era de acceptat, în viață'

Copilul se numea Lăcrămioara şi suferea de cancer în stadiu terminal. Iar suferinţa asta, greu de justificat sub cer, o înţeleg doar sfinţii şi poate nici ei pe deplin şi fără să murmure. Trebuie s-o legi de ceva cunoscut, de un martiriu familiar. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter