Cum se mai simte milionarul Ioan Niculae, după ce a ajuns în stare gravă la spital, cu COVID-19. Detalii de ultimă oră

Publicat pe

Milionarul Ioan Niculae, care a fost internat în stare gravă, acum câteva zile, cu COVID-19, a depășit starea critică. Ioan Niculae a fost la un pas de moarte și medicii s-au temut pentru viața lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Luni, Ioan Niculae a ieșit de la Terapie Intesiva, se simte mai bine și chiar a vorbit la telefon cu familia și câțiva cu prieteni, potrivit ProSport. Patronul Astra Giurgiu a fost depistat cu COVID-19 la începutul lunii noiembrie, împreună cu soția lui și dacă o perioadă s-a simțit bine, starea sa s-a înrăutățit și a fost internat la Terapie Intensivă.

Ioan Niculae a fost într-o stare atât de gravă, încât medicii s-au temut pentru viața lui, dar iată că omul de afaceri în vârstă de 66 de ani a reușit să treacă de momentul critic. Potrivit apropiaților, milionarul se simte mult mai bine acum, viața lui nu mai este în pericol și continuă recuperarea.

La Astra Giurgiu a fost focar de COVID-19, iar 27 de jucatori de la prima si a doua echipă au fost infectați. Directorul sportiv, Bogdan Mara si președintele Dani Coman au fost și ei testați pozitiv, iar Coman a recunoscut într-un interviu pentru presa din Pitesti că Gigi Becali l-a ajutat cu medicamentele aduse din Rusia. 

Deci tot managementul Astrei pozitiv. A terminat Dani Coman, a luat patronul, nevasta și acum și eu. Am vorbit între noi să luăm anticorpi', preciza Bogdan Mara pe 17 noiembrie.

Cum se mai simte milionarul Ioan Niculae, după ce a ajuns în stare gravă la spital, cu COVID-19. Detalii de ultimă orăCum se mai simte milionarul Ioan Niculae, după ce a ajuns în stare gravă la spital, cu COVID-19. Detalii de ultimă oră

Ioan Niculae, avere impresionantă

Averea lui Ioan Niculae, care a condus vreme de ani de zile topurile ca cel mai bogat om de afaceri din România, a scăzut în ultimii ani, de la 1,7 miliarde de euro în 2013 la circa 700 milioane de euro, potrivit ultimelor estimări.

Ioan Niculae a înființat compania Interagro în 1994 împreună cu un partener britanic. Interagro este unul dintre cele mai mari grupuri cu capital românesc. În 2016 grupul avea o cifră de afaceri de 17.487.322 de lei și 53 de salariați, potrivit ultimelor date de pe furnizate de Ministerul de Finanțe.

Citește și:

Mitică Popescu împlinește azi 84 de ani. Cum arată și ce surse de venit are acum marele actor

John Travolta a ajuns de nerecunoscut! Cât de mult s-a schimbat actorul după ce i-a murit soția de cancer

Tatăl Luizei Melencu a murit! Nu a mai apucat să-i facă dreptate fiicei sale: „Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă”

Scandal la parastasul de un an al lui Cornel Galeș! „Iau toate florile voastre și le arunc de pe mormânt”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter