George Burcea a răbufnit la Ferma: „Eu am fost căsătorit și trădat de fosta mea soție”. Reacția Andreei Antonescu

Publicat pe

Nu e nicio surpriză că Andreea Antonescu și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, nu se plac. Cei doi concurenți Ferma au avut de-a lungul competiției replici tăioase unul la adresa altuia. Acum, totuși, Andreea Antonescu a răbufnit, după ce a auzit ce a spus actorul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea și Andreea Antonescu au avut un nou conflict în Ferma. Totul a pornit de la nemulțumirea pe care a avut-o Elena Stoica, după ce tânăra a început să plângă și a acuzat că a fost trădată de echipă.

George Burcea a avut și el ceva de spus, imediat cum a auzit de cuvântul trădare, așa că fără prea mari rețineri, a ținut să aducă vorba despre divorțul său de Andreea Bălan.

„Să mă scuze Andreea Antonescu care e de față aici' , a spus actorul la început. A fost întrerupt de Andreea Antonescu, care și-a auzit numele din senin și fără nicio legătură cu subiectul.

„Andreea Antonescu?', a spus prietena Andreei Bălan.

„Bine, Andreea. Deci, să mă scuze Andreea că spun asta. Eu am fost căsătorit și trădat de fosta mea soție.'

La auzul acestor vorbe, cântăreața s-a arătat de-a dreptul șocată de ce a putut spune fostul soț al Andreei Bălan să spună.

Și-a dat ochii peste cap, s-a strâmbat și a lăsat să treacă momentul, fără să îi dea prea multă importanță sau să înceapă un nou conflinct, lăsând să se înțeleagă că este încă unul din momentele în care Burcea se victimizează.

Andreea Antonescu i-a spus, anterior, lui George Burcea că el este doar fostul soț al Andreei Bălan, iar acesta este cel mai înalt punct al carierei sale. De aici, lucrurile au luat-o razna și ori de câte ori au ocazia, cei doi se atacă prin orice mijloace.

Artista a spus ce crede cu adevărat despre fostul soț al Andreei Bălan. Andreea Antonescu a fost directă și a făcut câteva declarații tăioase la adresa lui George Burcea, iar acesta cu siguranță va fi deranjat când va auzi.

George Burcea a răbufnit la Ferma: „Eu am fost căsătorit și trădat de fosta mea soție'. Reacția Andreei AntonescuGeorge Burcea a răbufnit la Ferma: „Eu am fost căsătorit și trădat de fosta mea soție'. Reacția Andreei Antonescu

‘Nu mă aşteptăm să fie George acolo, nu m-a şocat absolut deloc chestia asta, pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan, fosta lui soţie. Pe George, în prima fază, l-am tratat ca pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr pentru că nu aveam altă alternativă. Atât pe mine, cât şi familia mea. A văzut toată lumea, dar şi fanii emisiunii că a făcut nişte remarci tăioase. Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă’, a declarat Andreea Antonescu.

George Burcea o atacă dur pe Andreea Antonescu la Ferma

Se pare că actorul nu o are prea tare la suflet pe cea mai bună prietenă a fostei sale soții. George Burcea a atacat-o pe Andreea Antonescu, chiar de când aceasta a intrat la Ferma.

Citește și: Surpriză! George Burcea nu locuiește cu Viviana, după divorțul de Andreea Bălan:'Pe fete le vizitez și dacă se răstoarnă Pământul'

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, confesiuni surprinzătoare din relație:'Nu mă feresc de el, i-aș face cunoștință cu fostul iubit'

Citește și: Andreea Bălan are o mare tristețe în suflet.Artista i-a spus iubitului ei, Tiberiu Argint, că nu mai poate face copii

Citește și: Legătura neașteptată dintre Viviana Sposub și Andreea Bălan:'Nu îmi vine să cred că…'

‘Ferma mi-a făcut o mare surpriză: aseară mi-a adus cea mai bună voce feminină din România, femeia sfântă şi exemplul perfect de «om cinstit». Andra, Delia, iertaţi-mă!’, a menţionat el, pe conturile socializare.

De aici până la un adevărat război a mai fost doar un pas. Acum râmâne de văzut care va fi relația lor și după încheierea emisiunii de la ProTV.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter