Marius Manole înapoiază decorația oferită de Klaus Iohannis, în 2016: „Pentru mine, președintele este un trădător”

Publicat pe

Marius Manole înapoiază decorația oferită de Klaus Iohannis, în 2016. Actorul a făcut anunțul pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva ore. Astăzi, el a postat un filmuleț în acest sens, pentru a arăta că se ține de cuvânt. Artistul a transmis un mesaj dur în mediul online, în dreptul unei imagini cu decorația primită, spunând că pentru el președintele României ar fi un „trădător'. Iată mesajul integral al vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Marius Manole înapoiază decorația oferită de Klaus Iohannis, în 2016. În urmă cu câteva ore, actorul a făcut o postare pe contul lui pe Facebook prin care își exprima părerea despre președintele României. Artistul a spus despre șeful Statului că ar fi „un trădător', acesta fiind motivul pentru care fi luat decizia de a da înapoi decorația cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler.

În urmă cu cinci ani, în 2016, Klaus Iohannis a decorat șase artiști cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, categoria D – Arta spectacolului. Președintele României a făcut acest gest pentru implicarea deosebită de care au dat dovadă aceștia, în vederea promovării teatrului și a cinematografiei românești, atât în România, cât și peste hotare. Printre cei șase s-a numărat și Marius Manole, alături de alți coregrafi, regizori și actori.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole:”Țeluri diferite și multe traume din copilărie”/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Marius Manole, în pandemie:”În sală 10 persoane, dar acasă vreo 9 – 10 mii de oameni”/ INTERVIU

Citește și: Petrică Mîțu Stoian a câștigat, post-mortem, procesul în care era acuzat de furt intelectual.Ce au decis judecătorii

Citește și: Viviana Sposub de la Bravo, ai stil!, despre George Burcea:„De un an și trei luni aștept să divorțeze!'

Marius Manole înapoiază decorația oferită de Klaus Iohannis, în 2016

De curând, Marius Manole a reușit să-și ia prin surprindere toți fanii din mediul online. Artistul a anunțat că a hotărât să înapoieze decorația primită în 2016 de la Klaus Iohannis. El și-a justificat alegerea, spunând că, în prezent, președintele României ar fi pentru el „un trădător'. Totodată, a mai spus despre șeful Statului că „nu a ținut cu țara'.

Marius Manole a postat pe Facebook o poză cu decorația respectivă. Actorul a povestit că a decis să o înapoieze și că pentru asta va merge la Palatul Cotroceni. Artistul a susținut că l-a votat pe Klaus Iohannis, însă, ulterior, președintele României l-ar fi dezamăgit. Din acest motiv, el l-a numit pe șeful Statului „trădător'.

„Am decis să înapoiez decorația Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, cu care am fost decorat în 2016 la Palatul Cotroceni, din partea Președintelui României. L-am votat pe președinte și țin minte noaptea în care a fost ales. Ce mare bucurie era pe străzi că în sfârșit PSD-ul nu mai putea face rău acestei țări. Urma să avem un președinte care ține cu țara. Ghinion. Nu l-am avut.

Am stat în Piața Victoriei în frig, în ploaie, pentru a apara justiția și democrația. Când a plecat Dragnea, iarăși am crezut că am învins. Ghinion, propriul nostru președinte urma să ne facă cel mai mare rău. Omul în care am crezut, pentru care am luptat.

Acum, PSD intră în Guvern pe ușa din față, pe covorul roșu. De asemenea, VREA SA PREIA ȘI ȘEFIA COMISIEI JURIDICE DIN CAMERA DEPUTAȚILOR, cu alte cuvinte să refacă comisia Nicolicea& Iordache, de aceasta dată chiar cu PNL. Totul sub oblăduirea președintelui Iohannis. Halucinant, nu?', a scris Marius Manole pe Facebook.

Ce mesaj a postat actorul pe Facebook

În continuare, Marius Manole a anunțat că va merge astăzi, 22 noiembrie 2021, să înapoieze decorația, la Palatul Cotroceni. Drept dovadă, el a postat astăzi, încă de la primele ore, un fimuleț în acest sens.

„Nu aș fi crezut că într-o zi va trebui să protestez din nou, chiar dacă datele sunt acum altele. Președintele României pentru mine este un trădător.

Returnez, așadar, decorația primită, mâine la ora 10:00, la Palatul Cotroceni. Sunt mândru de realizările mele și publicul nu poate fi mințit cu decorații venite din partea celor care nu iubesc țara. Oricum, în ultimii ani Cultura nu a reprezentat o prioritate pentru administrația țării.

P.S. Plec să joc în seara asta Richard III, să mai spui Shakespeare nu e actual…', a conchis el.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter