Anamaria Prodan este acționar la două posturi de televiziune. Gigi Becali, pe lista invitaților

Publicat pe

Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf, dar acest lucru nu a împiedicat-o să meargă mai departe și să se ocupe de afacerile sale. Impresara a anunțat că se implică în presă, fiind acționară la două noi televiziuni din România. Surprinzător, vedeta l-a pus pe Gigi Becali pe lista invitaților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan continuă să surprindă! Vedeta a anunțat că va fi acționar în două noi posturi TV, care vor fi legate de trustul Realitatea. Vestea a fost dată de Claudiu Giurgea, moderatorul emisiunii „Realitatea Sportivă', cel care a invitat-o pe impresară. Agentul FIFA a explicat cum va arăta noul proiect.

Anamaria Prodan este acționar la două posturi de televiziune. Gigi Becali, pe lista invitațilorAnamaria Prodan este acționar la două posturi de televiziune. Gigi Becali, pe lista invitaților

Anamaria Prodan a dovedit că este o femeie puternică care poate să treacă cu bine peste orice obstacol. Divorțul de Reghe a creat o situație complicată, dar impresara nu se lasă afectată de această decizie. Vedeta se împarte între viața personală și cea profesională, mărturisind că va fi mereu aproape de cei trei copii ai săi. Spre surprinderea tuturor, Anamaria Prodan va fi acționară la noi televiziuni din România.

Citește și: Divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe a apărut și în presa italiană:„M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani'

Citește și: Reghe amână divorțul? Anamaria Prodan:”Vorbim în fiecare zi. Eu nu am primit niciun act”

Citește și: Petrică Mîțu Stoian a câștigat, post-mortem, procesul în care era acuzat de furt intelectual.Ce au decis judecătorii

Citește și: Viviana Sposub de la Bravo, ai stil!, despre George Burcea:„De un an și trei luni aștept să divorțeze!'

Anamaria Prodan, acționar la două noi televiziuni din România

Ajunsă la vârsta de 48 de ani, Anamaria Prodan trece printr-o experiență neplăcută. Vedeta divorțează de Laurențiu Reghecampf după 15 ani de căsnicie. Chiar și așa, Anamaria nu se abate de la afacerile sale, iar în curând va fi acționară la două noi televiziuni din România. Impresara este extrem de încântată și fericită că va reveni la prima pasiune, și anume televiziune.

E provocarea maximă pentru mine. Mă întorc la prima dragoste și mă întorc la numărul unu! Întotdeauna am crezut în puterea fabuloasă a presei. Cred foarte tare în oamenii tineri, foarte bine pregătiți. Am știut că vom pune bazele celor două televiziuni care se nasc de 1 decembrie.Va fi cu totul altfel decât ceea ce este. Am aproape 50 de ani și niciodată nu am lăsat capul în jos. Nu mă schimbă faptul că voi deveni patron de televiziune! Eu vreau să aduc în fața telespectatorilor munca unui sportiv, viața lui așa cum o văd eu. Eu am acces în ambele lumi, și în lumea mondenă, și în cea sportivă. Vreau să relaxez puțin lucrurile. Fotbalul este despre bucurie, nu despre încrâncenare, despre bătaie!' a declarat Anamaria Prodan, invitată în studioul Realitatea Plus ,potrivit Libertatea.ro.

Gigi Becali se află pe lista de invitați

Începând cu 1 decembrie, vedeta va fi acționară la cele două noi televiziuni. Spre surprinderea tuturor, Anamaria Prodan a declarat că pe lista de invitați se numără și Gigi Becali. Cei doi au fost implicați în mai multe conflicte de-a lungului anilor, dar se pare că impresa a decis să uite toate supărările.

E normal ca Gigi Becali să intre în direct, este patronul unei echipe de fotbal importante, care se numește FCSB. De-a lungul anilor am avut meciuri cu mulți, dar mereu am știut cum să depășesc momentele. Nu am nicio problemă că intră Becali, Giovanni, fratele, mătușa lor„, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Becali nu are prieteni”

Vedeta este dispusă să treacă peste toate scandalurile în care a fost implicată cu Gigi Becali. Impresara a recunoscut că este o persoană care răbufnește repede, mărturisind că disputa cu latifundiarul din Pipera a făcut-o mai puternică.

Mi-am dat seama că Gigi Becali nu are prieteni. Nu știu dacă e bine sau e rău. Au fost persoane care au stat la masa mea și apoi mi-au făcut rău. Am început să-l înțeleg. El tratează totul ca pe business. Eu, ca femeie, mai am răbufniri. M-a întărit și mai tare disputa cu Gigi Becali. Am zis să las garda jos cu Gigi Becali. Eu l-am susținut. Pentru mine a fost un joc. Este o lecție de viață. Îi mulțumesc că mi-a predat-o. A fost învățătorul meu', a mai povestit Anamaria Prodan, la Realitatea Sportivă.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter