Adina Buzatu a fost infectată cu COVID-19: "Am avut febră opt zile"

Publicat pe

Adina Buzatu a povestit că a fost infectată cu COVID-19 și a trecut prin momente cumplite. Timp de opt zile a avut febră și abia se poate ridica din pat. Dezvăluirile cutremurătoare ale stilistei despre perioada în care a fost infectată cu noul coronavirus.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În cadrul unui interviu, Adina Buzatu a spus că a fost infectată cu COVID-19, deși era vaccinată cu schemă completă. Ba chiar mai mult, a avut febră mare și i-a fost destul de greu.

Adina Buzatu a fost infectată cu COVID-19: "Am avut febră opt zile"Adina Buzatu a fost infectată cu COVID-19: "Am avut febră opt zile"

De asemenea, stilista a mai adăugat faptul că a contractat o formă destul de ușoară, însă anumite simptome au doborât-o.

Citește și: Ce se va purta în vara anului 2022. Adina Buzatu, declarații de la Pitti Uomo: „Lumea își dorește să revină la viață'

Citește și: Cum și-a petrecut Adina Buzatu ziua de naștere în plină pandemie de coronavirus. Vedeta a învățat să gătească la 43 de ani

Citește și: Iulian Pîtea și Ciprian Silași, de la EXATLON, manechini pentru Adina Buzatu

Citește și: Cum se simte Valentina Pelinel, după ce a fost operată la picior:„Am reușit să elimin o cârjă

Adina Buzatu, probleme serioase după ce a fost infectată cu COVID-19

Timp de doi ani, Adina Buzatu a reușit să se protejeze și să nu se infecteze cu virusul SARS-CoV-2. Ei bine, în urmă cu puțin timp, stilista a spus că a contractat o formă destul de ușoară a bolii, însă a trecut prin momente cumplite.

Timp de opt zile, vedeta a avut febră 39-40 și abia s-a putut mișca din pat din cauza oboselii.

'După doi ani de zile, timp în care am fost expusă constant și nu am luat acest virus, s-a întâmplat acum când sunt și vaccinată. Tot de la o persoană vaccinată am luat. A fost o formă teoretic ușoară, dar cu febră foarte mare. Am avut opt zile febră 39,5-40. A venit cu tot pachetul de oboseală. Eram într-o stare foarte dificilă. Am avut noroc cu doamna doctor Filofteia Bănicioiu Cijanu și cu doamna doctor Manuela Udrea! Au fost excepționale, m-au tratat și au stat tot timpul la un telefon distanță', a spus Adina Buzatu, potrivit Cancan.

De asemenea, pe toată durată în care a fost bolnavă, Adina Buzatu a stat singură și nu a vrut să ceară ajutorul nimănui, deși i-a fost extrem de greu, la un moment dat.

'Nu mi-a fost foarte simplu pentru că nu am acceptat ajutorul nimănui pentru a nu împrăștia boala. Am stat singură în casă. La un moment dat nu puteam nici să beau un pahar cu apă sau un ceai, starea nu a fost foarte bună. Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bine acum', a mai spus aceasta, pentru sursa citată.

Mă duc la oxigen hiperbaric

După toată această experiență neplăcută, Adina Buzatu susține că acum obosește mult mai repede, însă face anumite exerciții de respirație, care o ajută destul de mult. De asemenea, aceasta mai susține că vrea să meargă la terapia cu oxigern hiperbaric.

'Obosesc destul de repede raportat la cât de sportivă eram eu, însă fac exerciții de respirație zilnic. Iau medicamente pentru recuperarea întregului organism, nu doar a plămânilor. Acum aștept să treacă perioada asta post covid și să mă duc la oxigen hiperbaric. Mie îmi folosește de fiecare dată', a mai spus aceasta.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter