Nick Rădoi s-a infectat cu noul coronavirus. Milionarul român a ignorat complet regulile și nu credea în existența virusului: ”Acum înțeleg de ce mor oamenii”

Publicat pe

Nick Rădoi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după ce milionarul român stabilit în Statele Unite ale Americii a ignorat complet regulile impuse. Mai mult, el nu a crezut în existența virusului până nu a trecut prin chinuri infernale din cauza acestuia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De mai bine de 40 de ani, omul de afaceri locuiește în California, însă nu este deloc de lumea showbiz-ului românesc. Nick Rădoi și fratele său au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, iar aceștia s-ar fi infectat într-un casino din Las Vegas.

Milionarul român nu credea că există COVID-19, iar folosirea măștii o vedea inutilă. Nick Rădoi se mutase în vila sa din Mexic, după ce a considerat stricțiile din California mult prea exagerate. Acum că a trecut prin ceea ce nu credea că va trece vreodată, afaceristul sfătuiește pe toată lumea să respecte regulile impuse de autorități.

'Am trecut printr-o situație destul de gravă. Nu prea am vorbit cu nimeni, dar acum sunt sănătos, ok. Am avut coronavirus! Și eu, și fratele meu. Cred că amândoi am fost neglijenți. Eu am fost foarte neglijent. Nu că nu credeam în virus, dar nu credeam în mască, în chestii de genul acesta, de a nu putea socializa. Multe lucruri nu aveau sens pentru mine. (…) Pe oamenii care au fost ca mine, neglijenți, îi rog să facă ceea ce fac eu acum. Îmi pun două măști pe față, mi-e frică să mă întâlnesc cu oamenii, mă spăl de zeci de ori pe mâini dacă ating o scară sau altceva. Aș dori ca toți cei care nu cred, să dea importanță, pentru că este foarte nasol să treci prin acest virus. Mai bine protejează-te și încearcă să ai grijă de tine. Eu am avut nevoie în jur de două-trei săptămâni să mă fac bine. Și eu, și fratele meu. Au fost multe rugăciuni din partea familiei', a spus Nick Rădoi, potrivit Click!.

Citește și: Studiu: Pierderea mirosului, primul și unul dintre cele mai frecvente simptome ale COVID-19. Sunt mulți pacienți care nu manifestă febră

Milionarul român a povestit prin ce a trecut, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Nick Rădoi se consideră norocos că a scăpat cu viață, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

„Eu sunt un om sănătos, nu fumez, nu beau, nu am probleme medicale. Nici eu, nici fratele meu. Virusul este o gripă, dar frica te face să crezi că n-o să reușești. Noi am reușit, suntem amândoi negativi, dar nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Acum înțeleg de ce mor oamenii care au alte boli, acum înțeleg de ce este atât de afectat un om cu alte probleme de sănătate. Eu, care nu am alte boli, am avut zile în care am simțit că nu mai pot, că n-o să reușesc', a mai declarat Nick Rădoi.

Nick Rădoi s-a infectat cu noul coronavirus. Milionarul român a ignorat complet regulile și nu credea în existența virusului: 'Acum înțeleg de ce mor oamenii'Nick Rădoi s-a infectat cu noul coronavirus. Milionarul român a ignorat complet regulile și nu credea în existența virusului: 'Acum înțeleg de ce mor oamenii'

'Trei săptămâni a durat până a dispărut acest virus'

Nick Rădoi s-a vindecat după trei săptămâni și a povestit ce simptome a avut. Afaceristul român a slăbit 7 kilograme în această perioadă. Cât timp a fost bolnav, Nick Rădoi și-a dat seama că nu este de joacă cu acest virus și că trebuie să respecte toate regulile impuse de autorități, chiar dacă multe sunt dure.

'Am vrut să fac tratamentul acasă. Am trecut prin niște zile foarte grele. Trei săptămâni a durat până a dispărut acest virus (…) Nu puteam să mănânc, aveam febră, transpiram, vomitam, tot ce există, nici nu mai vorbesc despre gust de mâncare că nici nu știm ce mănânc. Am mâncat obligat că știam că e nevoie. N-aș dori la nimeni să treacă prin acest virus pentru că e foarte periculos. ', a spus Nick Rădoi pentru Spynews.ro.

Citește și: Cum a debutat Tania Budi în televiziune în urmă cu 30 de ani:„Aveam mare încredere în calitățile mele, mi se părea că am o voce bună. Am dat probă și a doua zi eram angajată'/ EXCLUSIV

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter