Nicolae Botgros e dependent de masca de oxigen, după infecția cu COVID-19: "Plămânii au fost afectaţi 80%, nu ştiu dacă cineva mai are scăpare"

Publicat pe

Nicolae Botgros a contractat noul coronavirus, a fost internat la Terapie Intensivă, iar zilele trecute a fost externat! În ciuda veștilor bune despre starea sa de sănătătate, se pare însă că artistul mai întâmpină probleme după ce a avut COVID-19. Iată cum se simte acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicolae Botgros s-a zbătut între viață și moarte, fiind internat la ATI cu COVID-19! A contractat noul coronavirus, la fel ca mai multe persoane din orchestră care au fost testate pozitiv. Dirijorul a fost în stare gravă, lucrurile complicându-se destul de tare în cazul său.

Mai mult, Nicolae Botgros a fost la un pas de comă, însă tratamentul special prescris de medicii francezi ș-au salvat și acum se simte mult mai bine.

Nicolae Botgros, salvat de un tratament prescris de medici francezi

Plămânii lui par că răspund bine, iar specialiștii susțin chiar și că starea psihică a maestrului este una mult mai bună.

‘Imagistic, se atestă resorbția inflamației pulmonare, saturația de oxigen este una bună. Starea psihologică a maestrului este pozitivă, a spus ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova, Viorica Dumbrăveanu.

Dumbrăveanu a menționat că schema de tratament prescrisă artistului a fost coordonată cu medici de la Spitalul Universitar din Paris, care au confirmat tratamentul corespunzător al acestuia, dar și a altor pacienți.

Nicolae Botgros: „Nu ştiu dacă cineva mai are scăpare de la aşa ceva”

În ciuda tratamentului și eforturilor susținute pentru a se vindeca complet, Nicolae Botgros, care a fost internat timp de o lună, este încă dependent de masca de oxigen. Plămânii săi au fost afectați în proporție de 80%.

'Plămânii mei au fost afectaţi aproape 80%, nu ştiu dacă cineva mai are scăpare de la aşa ceva. Eu m-am născut în sânul lui Dumnezeu şi îi mulţumesc încă o dată că prin puterea oamenilor care s-au rugat am ajuns astăzi acasă”, a spus Nicolae Botgros la Antena 3.

Citește și: Detalii neştiute despre viaţa amoroasă a dirijorului Nicolae Botgros.Amanta tinerică l-a făcut tată la 65 de ani!

Citește și: Tratamentul special prescris de medicii francezi pentru Nicolae Botgros.Era la un pas de comă din cauza COVID-19

Citește și: Victor Ciutacu are COVID-19:„Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor!'

Citește și: Prima imagine cu fetița lui Șerban Copoț:este adorabilă! Prezentatorul de la iUmor a devenit recent tată pentru a treia oară

Nicolea Botgros a refuzat intubarea

Nicolae Botgros a fost în stare gravă și a reușit să depășească momentele critice, însă a mărturisit că a refuzat intubarea.

Nicolae Botgros e dependent de masca de oxigen, după infecția cu COVID-19: "Plămânii au fost afectaţi 80%, nu ştiu dacă cineva mai are scăpare"Nicolae Botgros e dependent de masca de oxigen, după infecția cu COVID-19: "Plămânii au fost afectaţi 80%, nu ştiu dacă cineva mai are scăpare"

„Mi s-a propus intubarea, dar nicidecum nu am dorit. Am spus că mai bine mor pe masă aici sau mă duceţi acasă să mor lângă familie, dar nu accept să fiu intubat.', a mai povestit el pentru sursa citată.

Starea de sănătate i s-a ameliorat, dar nu este 100% recuperat, iar dirijorul a atras atenția cât de agresiv este virusul care a pus pe jar o lume întreagă.

Nicolae Botgros are 67 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Renumit pentru abilitățile sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter