Nicoleta Voicu, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Gheorghe Turda, după împăcare: "Am sentimentul că nu pot să scap de el"

Publicat pe

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-au împăcat și lucrurile păreau să meargă pe făgașul normal. Liniște și pace a fost doar o perioadă, căci acum cei doi trec iarăși prin momente tulburi! Ce se întâmplă între cei doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Și-au mai acordat o șansă și lucrurile păreau să se îndrepte în direcția bună după ultima împăcare. La un an de la despărțire, cei doi au avut mai multe întâlniri, au discutat și au ajuns la concluzia că fericirea și-o găsesc tot unul în brațele celuilalt.

Acum, însă, cei doi se confuntă cu noi probleme în relație, Nicoleta Voicu suspectându-și de această dată partenerul de infidelitate.

Citește și: Mirela Vaida, întâmplare amuzantă cu soțul Ancăi Țurcașiu. Cum a ajuns să doarmă în patul lui Cristian Georgescu:„Să nu audă unul din presă, că mi-a nenorocit viitorul'

'Mă surprinde că dincolo de camerele de filmat este o altă persoană. În momentul ăla este diferit. Dincolo de aspectul pe care îl vede publicul este un om insistent, un om agasant, un om care folosește șantajul emoțional. I-am căzut în plasă pentru că a folosit fotografii cu nepoții lui, iar eu am avut o relație aparte cu ei. Am încercat și o împăcare, o mediere între două suflete rătăcite. Sau poate că el și-a dorit un alt fel de relație. O relație care pe mine nu mă definește. Adică una ascunsă. Nu sunt genul de femeie din casa căreia să intri seara și să ieși dimineața. Efectiv, am sentimentul că nu pot să scap de el', a spus Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

Citește și: Diana, fiica lui Adrian Enache, încă are traume de când a fost agresată, în scara blocului:„Sunt tăiată la gât, pe sâni, pe mâini, la tendoane și în palme'

Nicoleta Voicu: „Am acceptat inelul șiam rămas la el în seara respectivă”

Nicoleta Voicu a mai dezvăluit că are suspiciuni în ceea ce îl privește pe Gheorghe Turda, dat fiind că au existat momente în care i-a sunat telefonul și a refuzat să răspundă, fapt ce i-a ridicat mari semne de întrebare. Apoi, a dezvăluit, spre surprinderea tuturor, că a primit și un inel, pe care artista l-a acceptat.

Citește și: Brigitte a pus piciorul în prag! Condiția pe care i-a pus-o lui Florin Pastramă, după apariția imaginilor când este bătută:„I-a spus clar că, dacă se mai repetă astfel de scene…'

'În momentul în care urc la tine în mașină, îți sună telefonul și tu nu răspunzi, se ridică semne de întrebare. Când am rămas într-una din seri la el, eram inabordabilă, nu-i mergea cu mine și îl văd că dispare din bucătărie. Apoi, după câteva minute vine și scoate ceva din buzunar, o cutiuță, din care a răsărit un inel care reprezenta o astfel de împăcare. Am acceptat inelul, am rămas la el în seara respectivă și într-un moment de liniște a zis așa „Știi ce mi-aș dori, dar să nu dai în presă. Să gravezi data ta de naștere și inițialele numelui meu.' Parcă eram într-un film. I-am zis că mergem, că facem. M-a surprins puțin. În spatele meu este tot timpul el, nu pot să scap de el, niciodată', a mai spus Nicoleta Voicu, potrivit spynews.ro.

Citește și: Ce se întâmplă cu apartamentul lui Cornel Galeș?De ce nu vrea să se mute nimeni în casa fostului soț al Ilenei Ciuculete

Nicoleta Voicu, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Gheorghe Turda, după împăcare: "Am sentimentul că nu pot să scap de  el"Nicoleta Voicu, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Gheorghe Turda, după împăcare: "Am sentimentul că nu pot să scap de  el"
 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă