Noi detalii scandaloase cu privire la crima din Caracal. Greșelile flagrante făcute de polițistul care i-a răspuns Alexandrei la 112!

Publicat pe
Noi detalii scandaloase cu privire la crima din Caracal. Greșelile flagrante făcute de polițistul care i-a răspuns Alexandrei la 112!Noi detalii scandaloase cu privire la crima din Caracal. Greșelile flagrante făcute de polițistul care i-a răspuns Alexandrei la 112!

Noi detalii incredibile ies la iveală în crima din Caracal. Potrivit primelor informații din raportul preliminar MAI, polițistul care i-a răspuns Alexandrei, fetița sechestrată de monstrul Gheorghe Dincă, nu a reacționat corespunzător la apelul disperat al fetei.

După apelul disperat la 112 al Alexandrei Măceșu, fata de 15 ani ucisă cu sânge rece de monstrul din Caracal, Poliției Române i-a luat 19 ore să ajungă la fața locului. Bineînțeles, mult prea târziu.

Greșelile făcute de polițistul care a preluat apelul disperat al Alexandrei la 112

S-a vorbit mult despre acel apel și despre tragedia copilului pe care 112 nu a știut să o gestioneze și iată concluzia în urma raportului preliminar MAI: operatorul de la 112 IPJ OLT care a preluat apelul fetiței a dat dovadă de 'atitudine refractară'.

După ce au audiat înregistrările audio dintre Alexandra Măceșanu și polițistul de la 112, responsabilii MAI au ajuns la concluzia că operatorul în cauză a făcut greșeli flagrante, negestionând corect situația și neluând în seamă anvergura evenimentului. Polițistul care a preluat apelul nu s-a implicat în obținerea datelor vitale ce ar fi condus la identificarea locului unde se afla tânăra și nici nu i-a dat sfaturi legate de pașii pe care ar trebui să îi urmeze ca să rămână în siguranță până ajunge Poliția la ea.

Crima din Caracal. Criminalul a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra și Luiza!

Gheorghe Dincă a recunoscut că el le-a ucis pe cele două fete, Luiza și Alexandra. „Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații.Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Foto: Libertatea, Facebook

Citește și: Actorul Florin Zamfirescu, despre crima din Caracal: 'Mă întreb cum a putut Dincă să distrugă un «cadavru» prin ardere într-un butoi, timp de câteva ore.…'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter