Noua modă a vedetelor: pozează fără inhibiții în bikini. După Andreea Bănică, Alexandra Stan rupe gura târgului

Publicat pe
Noua modă a vedetelor: pozează fără inhibiții în bikini. După Andreea Bănică,  Alexandra Stan rupe gura târguluiNoua modă a vedetelor: pozează fără inhibiții în bikini. După Andreea Bănică,  Alexandra Stan rupe gura târgului

Un val de fotografii explozive, catalogate de unii drept sexy, de alții de-a dreptul indecente, au cuprins showbizul românesc. Cântărețele aflate la plajă în vacanțe exotice au lăsat deoparte inhibițiile și au 'tratat' camera foto cu spatele. După ce Andreea Bănică a pus netul pe jar cu o astfel de imagine, nici Alexandra Stan nu s-a lăsat mai prejos.

Când aspectul fizic intră în 'job description' așa cum este cazul artistelor, eforturile de a arăta cât mai bine sunt considerabile. Proba de foc este, desigur, costumul de baie, care nu minte. Aflate în această perioadă pe tot soiul de plaje exotice, vedetele și-au etalat fizicul impecabil și bronzul fără cusur în fel de fel de imagini pe Instagram. Dintre aceste imagini, începe să se profileze o nouă 'modă' în rândul celebrităților: fotografiile fără inhibiții în costum de baie, cu posteriorul cât mai la vedere.

După ce Andreea Bănică a făcut senzație și a creat totodată rumoare, punândul netul pe jar cu o fotografie considerată de unii sexy, de alții indecentă, Alexandra Stan face același lucru. Aflată pe ultima sută de metri în vacanța sa exotică, cântăreața a pozat în ipostaze incendiare, aducându-și o serie de critici din partea urmăritorilor care au criticat-o considerând că promovează prea mult nuditatea. Alexandra și-a avertizat, însă, urmăritorii acum ceve vreme că în 2019 are de gând să urce pe Instagram cât mai multe fotografii sexy.

Andreea Bănică: fără inhibiții în costum de baie, la 40 de ani

Una din imaginile postate de Andreea Bănică recent a stârnit un val de controverse pe internet. Sexy, în costum de baie, aplecată peste balustrada hotelului, vedeta s-a lăsat fotografiată din spate, fotograful fiind cel mai probabil chiar soțul ei. Evident, posteriorul Andreei Bănică iese în evidență, ipostază ce a pus netul pe jar.

Nu este prima dată când Andreea Bănică s-a fotografiat într-o astfel de ipostază. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta s-a pozat goală în cadă iar imaginea a făcut furori. Nici de data aceasta Andreea Bănică nu a scăpat de criticile internauților. Urmăritorii din social media ai cântăreței s-au împărțit în două tabere, unii aducându-i laude pentru corpul său cu siguranță impecabil la 40 de ani, alții criticând-o pentru indecență. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter