Novak Djokovic, infectat cu noul coronavirus: "Rezultatul meu și al soției a fost pozitiv". Ce se întâmplă cu cei doi copii ai tenismenului

Publicat pe

Tenismenul Novak Djokovic, locul 1 mondial, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus după turneul demonstrativ „Adria Tour'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Tenismenul în vârstă de 33 de ani a participat la un turneu demonstrativ, unde s-au îmbolnăvit mai mulți participanți. Liderul mondial este al patrulea jucător de la Adria Tour care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki.

Novak s-a întors în Serbia în weekend și s-a testat pentru COVID-19, iar rezultatul a fost pozitiv. Jucătorul de tenis este asimptomatic. Din nefericire, și rezultatul soției sale a fost tot pozitiv, însă cei doi nu le-au transmis virusul și copiilor: Stefan și Tara.

Citește și: Alina Pușcaș s-a vindecat de coronavirus:„Am două teste negative. Plec acasă, după 16 zile de la infectare și 4 zile de stat internată'

Novak Djokovic va sta două săptămâni în izolare

 „Când am ajuns în Belgrad am fost să ne testăm! Rezultatul meu e pozitiv! La fel și al soției. Rezultatele copiilor sunt negative. Tot ce am făcut în ultima lună a fost din inimă și cu intenții sincere. Turneul nostru a vrut să unească lumea și să trimită un mesaj de solidaritate și compasiune în regiune.

Turneul a fost creat pentru a ajuta jucătorii din Sud-Estul Europei. Am vrut să ajutăm persoanele care aveau nevoie. Am organizat turneul când virusul era slăbit și am crezut că am îndeplinit toate condițiile. Din păcate, virusul este încă prezent și învățăm să trăim cu el. 

Sper că lucrurile se vor ameliora și ne vom relua viețile așa cum erau. Îmi pare rău pentru fiecare îmbolnăvire. Sper că nu vor exista complicații și că toată lumea va fi bine. Voi sta în izolare în următoarele 14 zile și vor repeta testul peste 5 zile', a declarat Djokovic, potrivit gsp.ro.

Novak Djokovic, infectat cu noul coronavirus: "Rezultatul meu și al soției a fost pozitiv". Ce se întâmplă cu cei doi copii ai tenismenuluiNovak Djokovic, infectat cu noul coronavirus: "Rezultatul meu și al soției a fost pozitiv". Ce se întâmplă cu cei doi copii ai tenismenului

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter