Schimbări colosale pentru marea finală de la Românii au talent, sezonul 10. Cum se va alege marele câștigător al premiului de 120.000 de euro

Publicat pe

Se anunță schimbări mari la Românii au talent, din cauza pandemiei de coronavirus. Emisiunea de la ProTV se va desfășura în condiții speciale, iar niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva până acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Marea finală de la Românii au talent va avea loc pe 29 mai, iar în ziua cea mare, jurații nu vor mai fi la aceeași masă. Spre surprinderea tuturor, finala va avea loc de acasă.

Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu și Florin Călinescu vor juriza cei zece finaliști de casă. De asemenea, finaliștii își vor prezenta numerele din propria sufragerie. Din emisiunea de acasă nu vor lipsi nici Smiley și Pavel Bartoș.

„Din punct de vedere tehnic, va fi nebunie. Imaginați-vă că la un moment dat, când va începe votarea sau la anunțarea rezultatelor, pe ecran vor fi mai multe imagini cu cei 10 concurenți, jurații, prezentatorii. Va fi o provocare, ceva nou, original, surprinzător', au declarat pentru Click! surse din PRO TV.

Citește și: Amendă de la CNA pentru glumele cu tentă sexuală făcute de Florin Călinescu, la „Românii au talent”: „Pavel, să-ți dau un exemplar din cartea mea, Cum s-o bagi din prima.”

Premii și pentru locurile 2 și 3

Nu s-a mai întâmplat asta în niciun sezon de la Românii au talent. De această dată, cei care se vor clasa pe locurile 2 și 3 vor primi premii în bani. Premiul întâi va fi de 120.000 de euro, premiul doi va primi 20.000, iar premiul trei va fi de 10.000 de euro.

Schimbări colosale pentru marea finală de la Românii au talent, sezonul 10. Cum se va alege marele câștigător al premiului de 120.000 de euroSchimbări colosale pentru marea finală de la Românii au talent, sezonul 10. Cum se va alege marele câștigător al premiului de 120.000 de euro

Citește și: Ce măsuri de protecție își ia Mihai Petre, juratul de la Românii au Talent, pentru a-și proteja familia de COVID-19: „Păstrez distanța socială, ies rar și dezinfectăm produsele”/ INTERVIU

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă